Abaddon+ Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 G.R.A.T.Y @2V na procku i tylko 230Mhz brakło czy dawaliście wyżej niż 2vv?? ile ta celina wytrzymała? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 Wow, niewiarygodny wynik ! :D Serdecznie gratuluję ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 thx za graty wszysykim! Wiecej niz 2V nie szlo ustawic na p5wd2. Dzis meczylismy troche c2d Gemmiego, ale ten procek byl juz na maxa wytestowany i tylko troche 32M poprawilismy (pare sek nie pamietam dokladnie) oraz E4300 bantiego, ktore poklocilo sie troche z p5b dlx i nic z tego nie wyszlo, a ze bylo pozno to odpuscilismy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 (edytowane) no ent mnie ubiegł-też dopiero do chaty wpadłem... co do skalpowania cepa , to nie wiem czy warto- dostane moze 50mhz jak sie uda, a WR i tak nie zrobie- kolejny przsytaniek jaki mnie interesuje to 8 ghz... ew WR w spi 16m na net burscie- zabrakło niewiele :P edit: szkoda,że dzisiaj nie szło tak gładko jak wczoraj i nie ma za bardzo wyników-najbardziej zawiódł mnie e4300 i brak współpracy z p5b dlx - na 440 fsb ściana <_< Edytowane 18 Marca 2007 przez 99tomcat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buuren Opublikowano 18 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2007 lol gratuluje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banti Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 No ciut niezadowolony byłem z braku współpracy mojego cepa z p5b dlx... ale miło było patrzeć jak ent i Gemmy dopracowują wyniki. Dzięki za zaproszenie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 80 stopni mniej jak u mnie to co sie dziwisz, vcore tez wyzsze bo u mnie dzialalo tylko ~1.8 albo 1.9. Nastepnym razem termo niedostaniecie lobuzy :P Obstawiam że było ok 100C mniej,za termo serdecznie dziękujemy No ładny wyniczek. Gratsy i czekamy na więcej. :D BTW Co to za pan na plakacie :wink: Tak to pan Michalczewski,kiedyś miałem okazje, go poznać. Grats, benchowaliście na jakimś Core2 czy tylko Celek?Jeszcze na E6600,4300 ale zabawa z Celiną niezastąpiona Nice ;) Celerony u wladzy :D Jak to ENT pisal na XS, trza go bylo lapped, albo skalp :lol: :wink: :wink: też jestem za tym ,aby go skalpnąć,albo ostry szlif zastosować,ale z tym to już do TomCata Oczywiście podziękowania dla wszystkich za gratulki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Obstawiam że było ok 100C mniej,za termo serdecznie dziękujemy no panie, ale jak od waszych -18x odejmniesz moj -100 to masz -8x :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 no panie, ale jak od waszych -18x odejmniesz moj -100 to masz -8x :Dale jak do -18x dodasz swoje 80 to zostaje -10x a tyle tez nie bylo :D, wiec usrednijmy na 90 :P, na azocie poza tym troche czujka zawyzala :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 no panie, ale jak od waszych -18x odejmniesz moj -100 to masz -8x :D-100 to może na c2d,ale na celinie to max -85C,zresztą pamietam jak kręciliśmy enta celka,to na evapie było -88C :wink: ,a co dopiero na TomCata :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonatan007 Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) Wyniczek niesamowity, gratuluję i życzę powodzenia w dalszych bojach! :) Edytowane 19 Marca 2007 przez Jonatan007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Wyniczek niesamowity, gratuluję i życzę powodzenia w dalszych bojach! :)THX! widze ze nawet ktos z moich rodzinnych stron na forum sie znalazl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 -100 to może na c2d,ale na celinie to max -85C,zresztą pamietam jak kręciliśmy enta celka,to na evapie było -88C :wink: ,a co dopiero na TomCata :D ha, widzisz, lepsza proznie sie zrobilo (upuscilem gazu) to lepsze tempy pozniej byly, a z entowym prockiem nie bylo powyzej -90 zapewniam :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Rybcia i jego pr0 kalibracja kaskady ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 też jestem za tym ,aby go skalpnąć,albo ostry szlif zastosować,ale z tym to już do TomCata jestem w stanie osklalpować swojego celka ale 2 warunki- 1 cep przeżyje 2 atakujemy wr B) Jak mamy zyskać na ln2 z 30-40 mhz to po co.. Kudcze chcaił bym sie przekonać na innej mobo co cep potrafi np na 2.1v B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 jestem w stanie osklalpować swojego celka ale 2 warunki- 1 cep przeżyje 2 atakujemy wr B) I moze jeszcze gwarancja zostaje? :P Mowilem w sobote ze mam zapalniczke i mozemy skalpowac :P B-) Dobra koniec OT :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 szacunek i uznanie panowie to co robicie jest powodem do dumy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 bryken thx! Tutaj male podsumowanie benchow, nic ponad to co na forum raczej nie ma, ale moze ktos chce zajrzec. Nie bijcie tez za stronke bo admin ze mnie jak z koziej d..... i tak dalej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 gratulacje... tak podejrzewam, że w przeciągu miecha peknie te magiczne 8 i będziecie pierwsi w ranku :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 nie wiedzieliscie ze validacje mozna robic przez f7 a shota przez f5 ? ze chcialo Wam sie co kawalek zapisywac recznie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 (edytowane) nie wiedzieliscie ze validacje mozna robic przez f7 a shota przez f5 ? ze chcialo Wam sie co kawalek zapisywac recznie :/He,he.....teraz to wyczytałeś na XS-ach :wink: Edit@kszonek To ,w takim razie zwracam honor :wink: Edytowane 23 Marca 2007 przez Gemmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 He,he.....teraz to wyczytałeś na XS-ach :wink: wpadłem na to pare miesiecy temu jak chcialem odswierzyc cpu-z za pomoca f5 ;) potem uzylem calej klawy, i przy f7 pojawil sie valid, ale wwakacje robilem valida jeszcze za pomoca zapisywania, a to zludna praca trzeba przyznac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...