Vadi Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 siema jsetem nowy 8) mam prośbe moglibyście mnie jakoś wprowadzic w forum tzn jakie obowiązują zasady itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadi Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 i na wstępie sie odrazu zapytam jakie są stopnie forum? czy one coś dają? jaki poziom za ile postów> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=18188 i mam nadzieje że to bedzie twój ostatni głupi post :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 siema zasady....hmm - zanim zadasz jakies pytanie na forum to sprawdz czy nie bylo ono poruszane juz wiele razy....archiwum jest dosyc duze i sporo tam znajdziesz. - stopnie forum zalezne od ilosci postow nic nie daja (chyba ze o czyms nie wiem :P) , takze lepiej pisac mniej a madrzej - przeczytaj sobie faq, wiekszosc standardowych problemow jest tam dokladnie opisana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadi Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=18188 i mam nadzieje że to bedzie twój ostatni głupi post :evil: dzieki za rady juz nie bede :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=18188 i mam nadzieje że to bedzie twój ostatni głupi post :evil: dzieki za rady juz nie bede :P Witaj Koledzy powyzej dobrze doradzili. Poczytaj dokladnie poprzyklejane Topiki i Ogloszenia, oraz FAQ (a w zasadzie obydwa) Zycze milego i rozsadnego uzytkowania forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 no chociaz jeden ktory sie przedstawil mam nadzieje ze wspolpraca bedzie dobrze szla milego uzytkowania i malo wpadek (gaf) szukaj a znajdziesz takie motto na monitorze se przyklej hehe pozdro <PEACE> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Witaj Na poczatek zapoznaj sie z FAQ i zasadami na forum, oraz zasadami zakładanie nowych topiców, przede wszystkim najpierw przed zakładaniem topicu poszukaj o problemie moze był juz poruszany, nastepnie zycze miłego uzytkowania tego forum. Liczba postów nic nie daje, tzn. nie ma zadnej nagrody, chyba ze ja nie zostalem poinformowany o czyms ;) Pisz madrze i na temat, to chyba wszystko, a i nie fuckuj tutaj przkleństawmi, w koncu kultura musi byc zachowana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 ELO... -naucz sie korzystać z opcji szukaj i nie obrażaj innych, a pożyjesz :D vitamy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Freash Meat :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 wazna zasada : nawet jezeli topic wydaje ci sie inteligentny wiedz ze admin zawsze mysli odwrotnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 wazna zasada : nawet jezeli topic wydaje ci sie inteligentny wiedz ze admin zawsze mysli odwrotnie loooool :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 20 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2003 To ja Witam :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...