qqrydza Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Można sprawdzić cóż dla nas szykują niemieccy programiści ponieważ pojawiło się domo tej gry... waga... uwaga... 343.4mb. Link do dema... http://www.gamershell.com/download_18363.shtml ... strona gry... http://www.redocean-game.de/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Nie wiem o co chodzi, ale jest sporo wody, wiec mnie sie podoba. Zwłaszcza widok kropel na twarzy / masce po wyjściu na powierzchnię. Graficzka w porządku, wymagania na papierze też dają radę. Marnie tylko wygląda ta broń plująca niebieskimi kulkami. Blut ist dicker als Wasser - dobre hasło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Szkoda czasu panowie wracajcie do STALKERA ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 No niestety jak dla mnie jedyna ciekawostka to ten efekt... ... przypuszczam, że temat szybko odpłynie w siną dal. Może się znajdzie chętny by pograć w full ale ja tą osobą na 100% nie będę. Kolejny mój temat z HIT'em w tytule. Hihihi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Nie wiem o co chodzi, ale jest sporo wody, wiec mnie sie podoba. Zwłaszcza widok kropel na twarzy / masce po wyjściu na powierzchnię. Graficzka w porządku, wymagania na papierze też dają radę. Marnie tylko wygląda ta broń plująca niebieskimi kulkami. Blut ist dicker als Wasser - dobre hasło :D Przyzwyczajaj się taką graficzkę będzie już miało coraz więcej crapów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Ktoś już nie mógł doczekać się Stalkera ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 1024x768 bo niestety natywnej rozdziałki mego lapka nie ma (reszta pozostała bez zmian bo nie znam niemca) i fps ~ 37fps - 58fps (by fraps) Pograłem z 10min dając grze szanse ale niestety to nie dla mnie ;] Uninstall a tu ponad 2 minutowy gejmplej ;o red_ocean_german.avi (27mb) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Fizyka właściwie na poziomie zerowym, podobnie AI przeciwników, broń na ziemi błyszczy jak artefakty w Turoku, co chwilkę jakiś denny przerywnik ("achtung, wcisnąłeś guzik i otwierają się drzwi"). Szkoda, a mogło być nieźle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 czy ktos zna metode na ustawienie wlasnej rozdzielczosci? ( mam panoramiczny monitor) , pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...