KWS89 Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Witajcie! Otóż, dużo poruszam się po świecie, niekoniecznie z gniazdkiem i ciepłym domkiem. I potrzeba czasami jest dodatkowa "siła" którą trzeba tchnąć w zdychającą baterię... Znalazłem na allegro coś takiego: KLIK Widzę cenę- 50zł, bez przesyłki. I mam pytanie- czy to nie będzie wywalenie pieniędzy w bezużyteczny śmieć? Ktoś może się z tym spotkał, jakieś opinie. Cokolwiek... Pozdrawiam. Artur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ant3k Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 ja to bym sie bal do czegos takiego podlaczac telefon czy cokolwiek, byc moze sie myle (jezeli tak poprawcie mnie). chodzi mi o to, a wlasciwie wydaje, ze jak laduje sie telefon na pelnym sloncu i nagle przychodza chmurki, to prad ladowania sie zmniejsza, a to dla telefonu niezdrowe, jak sie raz laduje a raz nie, chybaze zamowimy pogode idealna czyli nonstop otwarte slonce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezbronnyPL Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Baterii nic nie będzie .Mniejszy prąd =dłuższy czas ładowania.Myśle ,ze za tą cenę to fajna rzecz,zwłaszcza ,że firma Vivanco, to nie jakichś znowu no-name,wrzucaja sporo towaru do Media Markt. Za tą cenę ,to sam wezmę bez obawy o telefon(baterie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Sporawe to ;) Widziałem kiedys ladowarki na korbke (po złozeniu korbki byly naprawde male) - moze czegos takiego poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 http://allegro.pl/search.php?string=%C5%82...rka+r%C4%99czna /\ co do "korbowych" Hmm a co do tej słonecznej to niezły bajer hehe może niedługo w phonach będa montować takie jak w kalkulatorach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 W środę przetestuję na nokii 6630. Się okazało że kumpel kupił coś takiego. Zdam relację, i powiem czy kupię, czy nie;) Co do korbki- tym nie naładuję, tylko "podładuję" :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 AKa zalezy jak dlugo bedziesz krecil, ale fakt ze nawijanie tym przez dwie godziny to tylko wprowadzajac modyfikacje pt 'kolko dla chomika z tymze w srodku' :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoff Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ludziska jeśli chcecie super dobra ladowarkę sloneczna to proponuje elastyczny panel słoneczny sprzedaje je frytekp na allegro http://www.allegro.pl/item208999882_elasty..._sloneczna.html zastanawiałem się nad zakupem zwyklej ladowarki slonecznej ale zdecydowałem sie na ten panel tylko troszke jest drozszy ale sie oplaca i jestem pod wielkim wrazeniem co te cudo potrafi. Wczoraj w ramach testu naładowałem nią telefon w ciagu ok 2 godzin przy zachmurzonym niebie gdzie slonce tylko momentami sie pokazywalo:)) ma wejscie na zapalniczke samochodowa normalnie szok i ten panel jest z tych mniejszych bo jest wieksza wersja panelu:) i ta wieksza wersja ktora wyciaga 15W to juz super elektrownia do laptopka i innych gadzetow:) pozdr scoff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...