bekala Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Wlasnie dzisiaj moj kumpel z dawnych szkolnych lat zastrzelil trzech policjantow zalamka, po prostu w glowie mi sie nie miesci ze tkie cos sie moze zdazyc ehhhhhh :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Jakiś reason miał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 (edytowane) chodzi o tego celnika czy się juz pogubiłem? Jesli to to co mowili w wiadomościach, to reasonem ponoc były problemy rodzinne. Edytowane 26 Marca 2007 przez pisarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Wlasnie dzisiaj moj kumpel z dawnych szkolnych lat zastrzelil trzech policjantow zalamka, po prostu w glowie mi sie nie miesci ze tkie cos sie moze zdazyc ehhhhhh :sad: Wspólnie ze znajomymi doszliśmy dziś do wniosku że pewnie oglądał Prison Break ;) A tak serio, sorry bekala ale chyba był jakimś świrkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 (edytowane) nieraz się słyszy, że zgineło powiedzmy 3 ratowników czy strażaków jak ratowali ileś tam osób z płonącego budynku.... Przynajmniej ich śmierć nie poszła na marne - można tak wnioskować... a tutaj? 3 policmajstrów zginęło za darmo... Edytowane 26 Marca 2007 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekala Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Powod... powodow bylo wiele ale przedewszystkim ta praca go dolowala, nie mial charakteru odpowiedniego i dlatego jestem wk* na ludzi oceniajacych sprawnosc psychiczna i zdolnosc do pracy w tego typu zawodach,koles mial praoblemy ze soba od dawien dawna, podnosil swoja wartosc silownia koksami narkotykami i miesniami jak kon pociagowy, ale pomimo wszystko posiadal sporo kumpli,dal sie lubic i jakies oparcie w ludziach mial.(W rodzinie raczej nie) niestety odkad zalatwil sobie robote w tym smiesznym zakladzie karnym zmienil sie zasadniczo popadal w paranoje ze go nie tolerujemy bo jest klawiszem itp, itd poprostu totalna depresja konflikty z zona, brak akceptacji tesciow, no i zona niedawno zapragnela rozwodu... Tak jak pisalem na poczatku powodow bylo wiele ja pewnie i tak wielu nie znam ale jest mi przykro bo jest to straszna tragedia dla osob najblizszych sprawcy i ofiar, a najblizsi sprawcy sa wspowinni ze wzgledu na swoja slepote i brak reakcjii ehhh... :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Tacy ludzie co są klawiszami to raczej nie piją z kieliszka a z szklanki wódę. :-| I maja sporo problemów z psychą. :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Tez go znam, straszna tragedia :( Zgadzam sie z bekala, ze sporo winy jest w sytemie weryfikacji. Szczegolnie, ze mial kontak z bronia ostra... Do tego przelozeni, ktorzy raczej tez wiedzieli o jego problemach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Czy kogut moze strzelac bo osob poza ZK, po nie zatrzymaniu sie na rozkaz ? (Tak jak w woju na warcie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 po przesluchaniach http://wiadomosci.onet.pl/1512115,11,item.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Już same sterydy wystarczą by takie rzeczy powyprawiać. Co do systemu weryfikacji - kto "normalny" poszedłby pracować do tak niebezpiecznego i niewdzięcznego zawodu za te psie grosze? Ja się kolesiowi nie dziwie. Sam pracuję w takich warunkach że czasem się boję, że po prostu któregoś cwaniaka Szefa lub klienta zamorduję - ale co mam zrobić? Zmienić pracę? Na co .. jak na rynku wszędzie tak samo.. Miejmy nadzieję że więcej ludzi wyjedzie, i za rok dwa sytuacja na rynku pracy się zmieni... Mi jest szkoda tych ludzi, ale doskonale rozumiem tego strażnika, bo w polsce wciąz "mobbing" czy "wypalenie zawodowe" to są tematy postrzegane jak dobre tytuły seriali a nie poważny problem społeczny.. Takich zagrywek będzie coraz więcej - to jest taki efekt uboczny "wolnego rynku pracy"... w stanach to tak za przeproszeniem co tydzień mają :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zamęt był z tą strzelaniną. Chyba cała policja z miasta znalazła sie pod więzieniem. W sumie to nie byłem wtedy zbyt daleko, mam szkołę jakies 5 minut drogi od więzienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwaska Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 http://wiadomosci.onet.pl/1513947,11,item.html "Dziennik Łódzki": Damian C., strażnik z sieradzkiego więzienia, który zastrzelił w ubiegłym tygodniu trzech łódzkich policjantów i ciężko ranił konwojowanego przez nich aresztanta, nie musiał być w szale. Strzelał, by zabić aresztanta Tomasza Ch., który właśnie tego dnia miał przekazać prokuraturze cenne informacje, demaskujące gang złodziei naczep samochodowych - twierdzi policyjny informator "DŁ". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 http://wiadomosci.onet.pl/1513947,11,item.html "Dziennik Łódzki": Damian C., strażnik z sieradzkiego więzienia, który zastrzelił w ubiegłym tygodniu trzech łódzkich policjantów i ciężko ranił konwojowanego przez nich aresztanta, nie musiał być w szale. Strzelał, by zabić aresztanta Tomasza Ch., który właśnie tego dnia miał przekazać prokuraturze cenne informacje, demaskujące gang złodziei naczep samochodowych - twierdzi policyjny informator "DŁ". Nie wierze w to za bardzo. Problemy (rodzinne oraz zawodowe) mial juz od dawna. Zona potwierdza, ze ostatnio mial tez problemy ze soba. Poza tym nie trzyma sie to kupy - jaki mialby z tego zysk, jak wiadomo bylo, ze nie ucieknie i dostanie dozywocie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...