cichy007 Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 niedawno zakupiłem SB LIVE 5.1 powiedzcie mi czy można to jakoś podłaczyć lub skonfigurowac zeby głośniki które są z tyłu przenosiły wszystkie dzwieki bo przy mojej konfiguracji (4 glosniki) przod gra ok a tył daje basy i to tylko niekiedy czy da sie zrobic z tego kwadrofonie bez podziału przod - sopran tył - bas ??? pozdrawiam cichy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 moze podlaczyles jako woofer :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 a nie masz regulacji natezenia dzwieku w kazdej kolumnie osobno w sofcie od creative? kiedys sie tym bawilem i chyba takie cos bylo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy007 Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 jako regulacja jest tylko podział na kolumny taki + i nie ma w kazdej kolumnie podziału sopran itd. jak znacie jakies programy ktore mogłyby zaradzic podajcie mi nazwy dzieki cichy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 a bawiles sie w konfiguracji??? O ile pamietam SBlive w ustawieniach mial cos takiego jak MOVIE MODE i wtedy basy szly na tył a wysokie na przod. SZUKAJ MOVIE MODE!!! :-) i to wylacz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy007 Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 szukam tej konfiguracji jest tu takie centrum nazywa sie AUDIO HQ i ma pare ikon EAX control; Keyboard; Soundfont; Speaker i Mixer tylko mixer ma jakies konkretne ustawienia ale mozna tam zalaczyc dekodowanie AC-3 i nic pozatym jego wyłączenie nic nie zmienia a dzwiek załączając same tylne głośniki jest straszliwie dokuczliwy i nieczysty dalem troche kasy na te dzwiekowe i myslałem ze bede mogł spokojnie posłuchac muzy na 4 kolumnach a tu nic sie nie da straszne..... niestety ni znalazłem MOVIE MODE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 Dziiwne, może źle głośniki podłączyłeś?? W opcja powinieneś wybrać 4 speakers lub Live! surround. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 19 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2003 szukam tej konfiguracji jest tu takie centrum nazywa sie AUDIO HQ i ma pare ikon EAX control; Keyboard; Soundfont; Speaker i Mixer tylko mixer ma jakies konkretne ustawienia ale mozna tam zalaczyc dekodowanie AC-3 i nic pozatym jego wyłączenie nic nie zmienia a dzwiek załączając same tylne głośniki jest straszliwie dokuczliwy i nieczysty dalem troche kasy na te dzwiekowe i myslałem ze bede mogł spokojnie posłuchac muzy na 4 kolumnach a tu nic sie nie da straszne..... niestety ni znalazłem MOVIE MODE hehehe jak dobrze ze mam soundsotrma :-). Sluchaj tam gdzie masz ten mixer i tam gdzie ustawiasz głosniki. U gory gdzie ustawiasz efekty itd....musi byc cos takiego jak MOVIE MODE nie ma <span style="color:red;">[ciach!]</span>a, na pewno pamietam. I 99% dla mnie to jest twoj problem. Szukaj az znajdziesz cos co sie nazywa movie mode :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...