Gość Norferin Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 (edytowane) mam pamieci 3200 2gb w dualu, zeby dzialal dual musze miec minimum 166 ale bios przy starcie laduje je na szynie 100(200ddr) jak to zmienic bo jest tych ustawien ehh.... Tu sa zdiecia. Edytowane 31 Marca 2007 przez Norferin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Z pierwszego zdjecia wynika że masz na auto ... mógłbyś zmienić z auto na user defined i poprzestawiać na te magiczne 166 (najlepiej chyba 200) a potem zapisać i powinno śmigać .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Norferin Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 (edytowane) widzisz tam czasy 2 2 2 5 i jeszcze inne, ja nie wiem jak co przestawic zeby bylo 3 3 3 8 Edytowane 31 Marca 2007 przez Norferin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Jak przestawisz podświetloną na pierwszym i trzecim obrazku opcję na User/Manual, to będziesz mógł zmieniać te ustawienia pod spodem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 widzisz tam czasy 2 2 2 5 i jeszcze inne, ja nie wiem jak co przestawic zeby bylo 3 3 3 8im nizsze timingi tym lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 Ładny misz - masz sie porobił ... ja zrozumiałem, ze kolega pyta o częstotliwość taktowania pamięci coby je ze 100 MHz na 166 przerzucić ... a teraz wyjechał z timingami... o co chodzi ?? Sprecyzuj prsze o co pytasz bo się niepotrzebnie bajzel zrobi i dopiero będziesz miał zagadkę :D Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Norferin Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) ok juz ustawilem, pare resetow biosa:) mnie to kosztowałó, jesli chodzi o pytanie spikera ze cos nie zrozumial z mojego pytania to powiem ogolem ustawienia to ustawienia a tam jest ich troche wiec nie wiem oco ci chodzi. Jak nie umiesz wydedukowac z moich pytan i dolaczonych zdieć oco b...? to nie moja wina. Edytowane 2 Kwietnia 2007 przez Norferin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Jak nie umiesz pisac zeby inni Cie rozumieli... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...