Skocz do zawartości
JejoX

Athlon Xp

Rekomendowane odpowiedzi

Ja miałem swego czasu athlona xp 1700+ Thoroughbred.

Świetny procek, latał na fsb 166 (333MHz), chociaż są one robione pod 133 i jeszcze sie kręcił.

Nie wiem czy to był jakiś selekt czy coś, ale podobno te athlony tak latały.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetny procek, latał na fsb 166 (333MHz), chociaż są one robione pod 133 i jeszcze sie kręcił.

Pierwsze co zrobiłem z takim procem to fsb na 200 żeby latał synchro z pamięciami. Te procki z jakimś wybornym chłodzeniem typu FC potrafią robić zegary o 100% i więcej (tak jak te durony bodajże z serii MIXIB). Proca mogę polecić, ale jak by Ci się udało kupić jakiegoś bartona 2500+ to byś lepiej na tym wyszedł. (większość robi te 2500mHz bezproblemowo)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierwsze co zrobiłem z takim procem to fsb na 200 żeby latał synchro z pamięciami. Te procki z jakimś wybornym chłodzeniem typu FC potrafią robić zegary o 100% i więcej (tak jak te durony bodajże z serii MIXIB). Proca mogę polecić, ale jak by Ci się udało kupić jakiegoś bartona 2500+ to byś lepiej na tym wyszedł. (większość robi te 2500mHz bezproblemowo)

To zależy bo mój Barton 2500 latał na tylko 2000mhz chociaż był i tak dobry. One latają po ok.

200zł. Ja swojego 3miechy temu sprzedałem za 230 B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moj 1700+ robi nawet 2,4 ;]

troszke w te procki sie nie oplaca inwestowac ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moj 1700+ robi nawet 2,4 ;]

troszke w te procki sie nie oplaca inwestowac ;)

Co zrobić :-| Ja wiem ze sie nie oplaca , ale calego kompa nie moge zmienić - bo ktos wydumał taka irracjonalną cene za te procki :mur:

Szkoda ze nie jest tak z s939 bo bym za darmo przeszedł na C2D :lol2: Ja dałem za 3000+ Venice 600zł :damage_wall:

Edytowane przez JejoX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co zrobić :-| Ja wiem ze sie nie oplaca , ale calego kompa nie moge zmienić - bo ktos wydumał taka irracjonalną cene za te procki :mur:

Szkoda ze nie jest tak z s939 bo bym za darmo przeszedł na C2D :lol2: Ja dałem za 3000+ Venice 600zł :damage_wall:

Ja ci sprzeda, moj za 100 zl :)

http://ssl.allegro.pl/item180715582_amd_at...ie_gratis_.html

Ja ci sprzedam moj za 100 zl

http://ssl.allegro.pl/item180715582_amd_at...ie_gratis_.html :):):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi