JejoX Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Czesc, Jako ze z ostatniego bede robił breloczek :D poszukuje takiego Athlonka.Co polecacie do tej kwoty.W gre wchodzi tez o/c. Będzie pracował na MSI KT600 Delta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Ja miałem swego czasu athlona xp 1700+ Thoroughbred. Świetny procek, latał na fsb 166 (333MHz), chociaż są one robione pod 133 i jeszcze sie kręcił. Nie wiem czy to był jakiś selekt czy coś, ale podobno te athlony tak latały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibertg Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 siemanko ja mialem procek athlon 1600+ Palomino i tez byl nie do zdarcia aktualnie jest wystawiony na allegroo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 polecam ktorys z tego linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 W takim razie skupie swoją uwagę na tych prockach co podał meeron. No chyba ze na forum trafi sie jakaś okazja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 (edytowane) Poszukaj jakiegoś xp1700 Thoroughbred w 0.13µ w wersji B sprzed 39 tygodnia 2003. Będzie miał odblokowany mnożniki dobre OC :D Edytowane 2 Kwietnia 2007 przez PaBlO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanczu Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Ja miałem swego czasu athlona xp 1700+ Thoroughbred. Świetny procek, latał na fsb 166 (333MHz), chociaż są one robione pod 133 i jeszcze sie kręcił. Nie wiem czy to był jakiś selekt czy coś, ale podobno te athlony tak latały. Pierwsze co zrobiłem z takim procem to fsb na 200 żeby latał synchro z pamięciami. Te procki z jakimś wybornym chłodzeniem typu FC potrafią robić zegary o 100% i więcej (tak jak te durony bodajże z serii MIXIB). Proca mogę polecić, ale jak by Ci się udało kupić jakiegoś bartona 2500+ to byś lepiej na tym wyszedł. (większość robi te 2500mHz bezproblemowo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaBlO Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Pierwsze co zrobiłem z takim procem to fsb na 200 żeby latał synchro z pamięciami. Te procki z jakimś wybornym chłodzeniem typu FC potrafią robić zegary o 100% i więcej (tak jak te durony bodajże z serii MIXIB). Proca mogę polecić, ale jak by Ci się udało kupić jakiegoś bartona 2500+ to byś lepiej na tym wyszedł. (większość robi te 2500mHz bezproblemowo) To zależy bo mój Barton 2500 latał na tylko 2000mhz chociaż był i tak dobry. One latają po ok. 200zł. Ja swojego 3miechy temu sprzedałem za 230 B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 2500+ Barton Vcore 1.65. Opyla sie za 150zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Ja miałem swego czasu athlona xp 1700+ Thoroughbred. Świetny procek, latał na fsb 166 (333MHz), chociaż są one robione pod 133 i jeszcze sie kręcił. Nie wiem czy to był jakiś selekt czy coś, ale podobno te athlony tak latały. moj 1700+ robi nawet 2,4 ;] troszke w te procki sie nie oplaca inwestowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 (edytowane) moj 1700+ robi nawet 2,4 ;] troszke w te procki sie nie oplaca inwestowac ;) Co zrobić :-| Ja wiem ze sie nie oplaca , ale calego kompa nie moge zmienić - bo ktos wydumał taka irracjonalną cene za te procki :mur: Szkoda ze nie jest tak z s939 bo bym za darmo przeszedł na C2D :lol2: Ja dałem za 3000+ Venice 600zł Edytowane 2 Kwietnia 2007 przez JejoX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibertg Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Co zrobić :-| Ja wiem ze sie nie oplaca , ale calego kompa nie moge zmienić - bo ktos wydumał taka irracjonalną cene za te procki :mur: Szkoda ze nie jest tak z s939 bo bym za darmo przeszedł na C2D :lol2: Ja dałem za 3000+ Venice 600zł Ja ci sprzeda, moj za 100 zl :) http://ssl.allegro.pl/item180715582_amd_at...ie_gratis_.html Ja ci sprzedam moj za 100 zl http://ssl.allegro.pl/item180715582_amd_at...ie_gratis_.html :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 (edytowane) :rulez: Edytowane 2 Kwietnia 2007 przez JejoX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...