Reticulan Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 witam wszystkich. tez jestem ufomaniakiem ale teraz dopiero odkryłem to forum. mam pytanie odnosnie ponizszej wypowiedzi. Jankes napisał(a): nie wiem czy zauważyliście, ale wyszedł oficjalny patch, dzięki któremu gra się bardziej komfortowo :) teraz jest o niebo lepiej ;) jak zainstalowales patcha, nie miales problemów?? bo u mnie sie wysypuje i nie instaluje mi tego patcha nie wiem czemu. i jak sie instaluje te mody?? jeszcze jestem zielony jesli chodzi o te mody wiec prosze o wyjasnienie w miare mozliwosci. pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Z paczem jest ten problem że gra jest rozprowadzana różnymi sposobami np w pudełku i w co najmniej dwóch różnych serwisach w rodzaju steam i każda z tych wersji wymaga innego pacza :(. Po prostu musisz znaleźć odpowiedni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reticulan Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 Outlander napisał(a): Z paczem jest ten problem że gra jest rozprowadzana różnymi sposobami np w pudełku i w co najmniej dwóch różnych serwisach w rodzaju steam i każda z tych wersji wymaga innego pacza :(. Po prostu musisz znaleźć odpowiedni. moze i tak tylko dziwna sprawa bo u mnie podczas instalacji patcha wola jakiegos seriala:( skad go wziaść?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reticulan Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2007 no witam ponownie:) zainstalowalem sobie pacza, tylko ze jak wczytuje mi misje, albo chce wejsc w opcje to wywala mnie do windy i pokazuje jakis blad. czy ktos zna lekartwo na te dolegliwosc?? nie wiem dlaczego tak sie dzieje skoro podalem podczas instalacji pacza prawidlowy klucz?? bardzo mnie denerwuje ta sytuacja szczerze przyznam bo widze ze sa spore udogodnienia podczas uzywania tego pacza i chcialbym go miec:) prosze o pomoc. pozdrawiam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reticulan Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 no i co nikt mi nie odpisze?? szkoda:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Poczytaj sobie: oficjalne forum , może coś znajdziesz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reticulan Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Myszaqu napisał(a): Poczytaj sobie: oficjalne forum , może coś znajdziesz ... dziekuję bardzo:) ten link bardzo mi pomogl, teraz juz ciupe sobie z patchem i dodatkowymi modami, ktore sa swietne jak dla mnie. teraz to sie chwilami czuje jak przy starym X-kom'ie TFTD. Bardzo mi ta gra odpowiada jak narazie. siedziałem poł soboty zeby sobie poradzic z tymi patxhami i dokładnym przetestowaniem tych modów. takze wszystkich zainteresowanym polecam mody, sa super. pozdro:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reticulan Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) witam:) cos widze ze temacik zamilknał:( ciekawe czemu. piszcie o tym jak wam sie gra, jakie macie problemy z badaniami. Co nalezy wybadac zeby miec cos tam. itd, jakies nietypowe sytuacje. pozdrawiam. Edytowane 3 Lipca 2007 przez Reticulan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Na wyżej wymienionym forum jest całe drzewko rozwoju do zassania. Ładnie z niego wynika co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reticulan Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Myszaqu napisał(a): Na wyżej wymienionym forum jest całe drzewko rozwoju do zassania. Ładnie z niego wynika co i jak. a mozesz dokładniej podac w ktorym miejscu jest to drzewko bo jestem slimok i nie moge znaleźć:) thx:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Topic i drzewko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reticulan Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 thx:) ale siedziałem wczoraj do pozna w nocy i udalo mi sie tam znalesc to drzewko. ale thx:) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Ktoś wydaje ten tytuł w Polsce? Bo nigdzie w sklepach go nie widziałem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 ParanoiK napisał(a): Ktoś wydaje ten tytuł w Polsce? Bo nigdzie w sklepach go nie widziałem :/ http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=3029 -> Polska: obecnie brak planów wydania Wszyscy musielismy sobie z zagranicy sprowadzac. :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brunneriusgreyna Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2007 Cenega ma na swojej stronie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aero Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Myszaqu napisał(a): Pisałem wcześniej - musisz strącić i przebadać battleshipa. U mnie pierwszy pojawił się w grudniu drugiego roku czasy gry (!) witam a ja mam taki problem po odkryciu centaura tłukę niszczyciele i krążowniki - ogłuszam commanderów po akcji widać, że mam dowódcę a do bazy żaden nie chce dolecieć - naukowcy nic nie mają do roboty po kilkunastu akcjach nie chce mi się już w to grać icon_sad2.gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...