victor89 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Witam Chce kupić drukarke atramentową. Wymagania -wydajnośc tuszów -cena materiałów ekspolatacyjnych (tusze, zamienniki itp - jak najtańsze) -szybkośc druku -niezły druk foto (choć nie jest to konieczne) I teraz - jaki model polecacie w tej cenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Canon IP2000 kupuje zamienniki czarny 2zł kolorowy 4 zł. Ma wszystko to co trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 @kamilo23 tylko ciekawe gdzie ja kupi? na allegro uzywke z zaschnieta glowica? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 (edytowane) brother dcp 115 3 czarne tusze + zestaw kolorowych masz za 40zł ja wydrukowałem około 2500 kartek na 6 tuszach, a kolorowych nawet nie wymieniałem aha przypomniało mi sie że drukarka to jest cos innego niż urzadzenie wielofunkcyjne :D Edytowane 5 Kwietnia 2007 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 no coś innego :) a co powiecie o epsonie D68? model D88 plus bardziej mi się podoba ale nigdzie nie moge jej znaleźć :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Jesli nie zalezy ci na kolorach a ilosci mozliwego wydruku to moze Samsung ML2010P. Jest to monochromatyczna laserowka i tania w obsludze (toner 30 , beben 100 > allegro). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 zależy mi na kolorach i na foto ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Brother 115C lub 130C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SABUR Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 ip2000 może troche ciężko dostać ale ip1500 jak poszuka chwilę to dostanie w dobym stanie na allegro. Jednak jak chcesz nową to polecam jakiegoś Brothera, zawsze to będzie sprzęt z gwarancją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...