Twój Pan Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 jakie takty gpu? na cpu zrobie tyle na singlu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 czip pot in akszyn. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Taa, a jakies wyniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 svende ma valida z 4ghz 6k+, jak tylko będzie wrzucony to napisze jakąś relacje. ogólnie za duży burdel był, żeby zrobić coś sensownego (pierwsze di party) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 (edytowane) kieliszki na nb Edytowane 15 Kwietnia 2008 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 kieliszki na nbTo mi na komin wygląda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 kieliszki na nb sliczne... cos prawie jak Masełła i moj :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 PIMP :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Jest tu chociaz miejsce na czujke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 (edytowane) Jest tu chociaz miejsce na czujke?jest PS prawie jak... :lol: Edytowane 14 Maja 2008 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Mania, będzie robił wersje prawie miedź+alu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Nowa rewizja komina NB , REV 3.0 zmiany w odniesieniu do poprzedniej wersji: - 14,3mm gruobosc spodu zamiast 13,1mm - otwor na sonde - el0 śrubki i nakrętki - pudło na wymiar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 (edytowane) Nowa rewizja komina NB , REV 3.0 zmiany w odniesieniu do poprzedniej wersji: - 14,3mm gruobosc spodu zamiast 13,1mm - otwor na sonde - el0 śrubki i nakrętki - pudło na wymiar Ojej a ja nie mam takich elo srubek i nakretek... Ps. grubszy spod zrobiles tylko z podowu tego zeby dziurka na sonde byla?? Edytowane 6 Czerwca 2008 przez Sector19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2008 Ojej a ja nie mam takich elo srubek i nakretek... Ps. grubszy spod zrobiles tylko z podowu tego zeby dziurka na sonde byla?? nie zamiast 14mm ucięli mi 15,5mm spody :D ale w sumie teraz i take jest lepiej, pot ma wiekszą mase :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 cpu POT rev3.0 zmiany to tylko nizej obsadzona zapinka, ale przynajmniej nie trzeba ręcznie dorabiać śrub ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 (edytowane) nehalem READY :wink: gotowe do wysyłki :lol2: Edytowane 5 Października 2008 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Ciekawe do kogo ta paczuszka pojedzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Przepraszam ze odkopuje ale Maniakalny może byś pokazał swoje nowe kontenerki i podesłał ceny na PW chodzi mi o kontenerki do DI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...