Donciu Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 (edytowane) Witam ! Mam problem , otóż chciałbym sobie kupić Geforce 6600 , tyle że słyszałem że chodzi ona na jakimś specjalnym AGP (3.0 czy cos takiego) , a ja mam płyte główną na AGP 8X (Chipset SiS746FX) na płycie MSI 746F Ultra. Czy bedą dobrze ze sobą współpracować ? Edytowane 13 Kwietnia 2007 przez Donciu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 apg? :] jesli masz agp x8 to powinno chodzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 AGP 3.0 = AGP X8. BTW napisz jaki zasialcz. I podkręć trochę tego Durona, bo GF będzie się przy nim nudził. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 jesli masz agp x8 to powinno chodzic.Jeżeli będzie coś uszkodzone to nie zadziała. Ten 6600 raczej musi zadziałać na tej płycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donciu Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 nooo wiem ze powinno chodzić ale gdzieś wyczytałem że ta karta chodzi na specjalnych napięciach AGP, ale nie pamiętam wartośći :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 (edytowane) @Grzechu_1990 napisalem powinien bo to nigdy nic z sis'em nie wiadomo ;) @Donciu hmm. 1.5v? (; - normalne agp 8x Edytowane 13 Kwietnia 2007 przez xacti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 nooo wiem ze powinno chodzić ale gdzieś wyczytałem że ta karta chodzi na specjalnych napięciach AGP, ale nie pamiętam wartośći :]Nawet wikipedia by Ci pomogła, warto tam zajrzeć... @Grzechu_1990 napisalem powinien bo to nigdy nic z sis'em nie wiadomo ;) Wiem [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donciu Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Ekhm ... po prostu pytam czy potrzeba jakiegoś 'specjalnego" AGP to tej karty ... Ma ona napięcie 0,8V , a AGP 8X 1,5V. Nie wiem może są na niej jakieś stabilizatory zeby mogła poprawnie chodzić. Nie ma nikt z was 6600 na APG ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Ekhm ... po prostu pytam czy potrzeba jakiegoś 'specjalnego" AGP to tej karty ... Ma ona napięcie 0,8V , a AGP 8X 1,5V. Nie wiem może są na niej jakieś stabilizatory zeby mogła poprawnie chodzić. Nie ma nikt z was 6600 na APG ? Daj mi linka gdzie znalazles 0,8V bo na razie zastanawiam sie czy nie ubic tego watku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 a ja sie do cholery zastanawiam o co biega z tym APG @Donciu Nie ma nikt z was 6600 na APG ?wytlumaczysz? :| bo 6600 sa tylko na pci-ex i agp, a jak na agp to agp 8x, a jak agp 8x to 1.5v . :| juz wszystko wiesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 qurna literówke zrobił a wy juz heh :/ co do tematu - TAK bedzie działać - (jaki masz zasilacz :] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 AGP Tu jest napisane 1.5V... Zadziała jeżeli masz dobry zasilacz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donciu Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 AGP Tu jest napisane 1.5V... Zadziała jeżeli masz dobry zasilacz... Hmmm , coś jednak ja namieszałem. Ok , sorki za kłopot i niewiedzę z mojej strony. Pan Moderator moze zamknąć temat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zadziała jeżeli masz dobry zasilacz... @Donciu jaki masz zasilacz? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donciu Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 @Donciu jaki masz zasilacz? ;] 350W Linkworld Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 To przed zmianą karty pomyśl najpierw o jakimś normalnym zasilaczu - chociażby Delta DPS-350PB-2 za 30zł z Allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...