KaszaWspraju Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 (edytowane) Witam Moje wc wzbogacilo sie o blok GPU, a pewnie niedlugo o blok NB, wiec obawa o sprzet wzrosla. Moje pytanie: czy zastosowac zwykly wskaznik przeplywu np TO, czy cos bardziej zaawansowanego lub to. Rozwiazania te maja swoje wady i zalety, rozwazam za i przeciw, ewetualnie mile widziane inne opcje i tu moj apel: Wodniacy pomozecie ? Edytowane 17 Kwietnia 2007 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietach Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Ale ten bardziej zaawansowany to tylko termometr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Miernik temperatury mozesz zrobic sobie sam - koszt ~9zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 A jak takie urzadzenia wplywaja na przeplyw? ( wirniki) Moj Coolriver mial wieksze proplemy rozruchowe po dolozeniu bloku od Misia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 @Martinii, jakiś link? Imo nie wpływają na przepływ, a jeśli już to w bardzo małym stopniu, ale nigdy nie miałem styczności z takimi miernikami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 http://mod-planet.com/index.php?module=sub...&pageid=293 U mnie tak to wyglada: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termit_tm Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 a na czym polega ta twoja obawa o sprzęt bo nie łapie ? :unsure: chyba większości z „Nas” nieraz stanęła woda w układzie i nie słyszałem aby się cokolwiek komuś spaliło jak już to się zawiesi komputer problem jest wtedy gdy niema nas przy komputerze jednak żadna z pokazanych przez ciebie „zabawek” nie rozwiążę tego problemu no chyba ze ten innovatek bo ma licznik obrotów i można ustawić w programie aby komputer wyłączył się gdy niema przepływu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 (edytowane) Wlasnie o to chodzi , zeby moc sprwdzic jesli jest sie przy kompie czy woda nie stanela i w razie pozostawienia go wlaczonego mozna jakos sie zabezpieczyc. Innovatek to chyba to, czego szukam. Moliwosci ustawienia w biosie temp. alarmowych mnie nie ratuja, bo niewiadomo jak zachowa sie zadlawiona pomka gdy czaly czas dostaje napiecie. Edytowane 17 Kwietnia 2007 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 KaszaWspraju to jedyna opcja jak dla Ciebie bo 1 nie zabezpieczy komputera przed awarią pompki jak nie będziesz akurat na niego patrzył 2. to jest termometr który można zrobić samemu i bedzie bardziej funkcjonalny niż to coś 3 tylko innovatec z pośród tej trójki pozwala na monitoring Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruonim Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 wskazniuk przeplywu z mcs jest bardzo dobry uwazam, winik nic nie wazy, szeroka rura do wskaznika. Zadowolony jestem :). Jeszcze gpu blok kupie i wkladam do kompa. i pokaze fotki jak dorwe aparat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...