mateuszC93 Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Witam. Potrzebuje radjo do samochodu z cd/mp3 w cenie ok 300zł, może być z allegro albo ze sklepu w Krakowie. Co możecie mi polecić, dodam że mam niezbyt dobre głośniczki więc alpine jest mi nie potrzebne... oto kilka linków które mnie zainteresowały DALCO F978 JVC pioneer 2900 KENWOOD KDC-W3037A SONY CDX-S22 Co myślicie o tych sprzętach? Pytanie dla krakowiaków : jakie są ceny na giełdzie elektronicznej (nie pamiętam adresu ale koło pętli tramwajowej) w stosunku do sklepów i allegro?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klima Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Te radia zagrają podobnie. Nie będzie między nimi dużych różnic w jakości dźwięku, zwłaszcza, że masz przeciętne głośniki. Ja bym jednak brał Pioneera..... Dalco rozleci się w kilka miesięcy..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 27 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2007 link. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...