piotrjancy Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 7387 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Ludzie, wrzućcie na luz. Jest długi majowy weekend i nie każdy musi codziennie siedzieć na forum...Codziennie jak codziennie, ale tematu jest 6 stron a wyników 6 sztuk w rankingu :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Codziennie jak codziennie, ale tematu jest 6 stron a wyników 6 sztuk w rankingu :PPrzynajmniej wyniki się w miarę ustabilizują bo przez pierwsze dni nie nadążyłby z ich wprowadzaniem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 ja bym tak jeszcze vote za większą ilością miejsc w rankingu 5-10, w single 10 na pewno skoro wchodzi wszystko poza c2d/x2,, może na dole zrobi się ciekawy wyścig netburstów :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 (edytowane) ja bym tak jeszcze vote za większą ilością miejsc w rankingu 5-10, w single 10 na pewno skoro wchodzi wszystko poza c2d/x2,, może na dole zrobi się ciekawy wyścig netburstów :PTeż ta myślę. Aby ułatwić sobie pracę devilek mółby podać na pierwszej stronie wzór zgłoszania wyników np. coś jak ma AndyN w zestawieniu "prime full stable" Edytowane 6 Maja 2007 przez WormBoy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Też ta myślę. Aby ułatwić sobie pracę devilek mółby podać na pierwszej stronie wzór zgłoszania wyników np. coś jak ma AndyN w zestawieniu "prime full stable" A jak nie chce szukać wyników na stronach to niech wysyłają je na PW. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trylobit Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 (edytowane) tak na szybko bez żadnych optymalizacji systemu pamięci 848mhz 5-5-5-15 nforce4 wynik wyższy niż P4 3,5GHz Edytowane 6 Maja 2007 przez Trylobit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 zarzuc jakies porzadne takty, co to jest 2.1GHz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) wynik wyższy niż P4 3,5GHzczyżby? zaraz jeszcze troche pokombinuje moze uda sie wskoczyc na 4000 Edytowane 7 Maja 2007 przez hubi_89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusdel25 Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 To teraz coś odemnie :D 4310 Wynik jeszcze można "trochę" poprawić :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trylobit Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) czyżby? 2601485[/snapback] zarzuc jakies porzadne takty, co to jest 2.1GHz :P no to zarzuć większe na biostarze am2l i kingstonach 667 cl5 :mur: Edytowane 7 Maja 2007 przez Trylobit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) u mnie też bez optymalizacji tylko procek wykrecony w dodatku nie moge nawet vcore zmianiac to jest dopiero zabawa u mnie to max wiecej nie wycisne chyba ze z optymalizacja, mialem screena z 3962 ale proc byl tak nie stabilny ze wcielo go jakims sposobem btw. nie cytuj obrazków :wink: Edytowane 7 Maja 2007 przez hubi_89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trylobit Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 u mnie też bez optymalizacji tylko procek wykrecony w dodatku nie moge nawet vcore zmianiac to jest dopiero zabawa u mnie to max wiecej nie wycisne chyba ze z optymalizacja, mialem screena z 3962 ale proc byl tak nie stabilny ze wcielo go jakims sposobem ja też nie mogę zmieniać vcore, ta płyta to jakaś porazka htt290 to max, ale i tak wygrałem 4010 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusdel25 Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) No i troszeczkę poprawiłem wyniczek :lol2: 4444 Sempron64 2800+ @ 2741MHz 512MB DDR500 ( 2,5-3-3-8 ) Gigabyte K8NS ver. 1.1 Edytowane 7 Maja 2007 przez janusdel25 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 (edytowane) 5347 San Diego 3700 @ 3103MHz, 2x512MB 258.6MHz 2,5-2-2-8 @ Pentagram QVC-100Cu+ Edytowane 7 Maja 2007 przez Narmer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Cos czyuje Narmer, że się pościgamy, jak tylko Devilek nabierze chęci na aktualizację pierwszego posta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Raczej wątpię, niestety to jest powoli koniec tego procka, szczególnie chłodzenie lepsze by się przydało. Ale bardzo chętnie zobaczę twoje wyniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 podbijam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Dla sportu na sempinie, ciepło ostatnio tyo nawet do 3GHz nie dobiłem, max wynik miałem 4987 ale nie zapisywałem bo mi się nie chciało :-P 4977 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaver Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 hmmm - moj na szybko robiony na systemie do pracy (utorrent w tle i nie moge go wylaczyc - pozniej postaram sie poprawic wynik, bo jak widze w testach pamieci wypadlem tragicznie) na zyczenie moge walnac 3.1 Ghz (bo widze , ze sie taka kategoria tworzy dla sandiego) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 przy jakim vcore masz te 3.3GHz na budziku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slaver Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 przy jakim vcore masz te 3.3GHz na budziku? ok 1.65 (real) - chlodzenie infinity Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Dla sportu na sempinie, ciepło ostatnio tyo nawet do 3GHz nie dobiłem, max wynik miałem 4987 ale nie zapisywałem bo mi się nie chciało :-P 4977 http://one.xthost.info/cichas/spi/nuc4977.PNG Jasne, jasne "nie chciało mi się" tak sobie tłumacz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 (edytowane) Stwierdziłem że bez 5k nie robie nowego screena, no i nie zrobilem ;] Edytowane 8 Maja 2007 przez hary Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Stwierdziłem że bez 5k nie robie nowego screena, no i nie zrobilem ;]Gdyby mi się tak chciało jak mi się nie chce to też pobawiłbym się sempkiem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Tylko że twój semp bez niczego robi takie takty o jakich mój se może pomarzyć... i inny socket ponadto :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Tylko że twój semp bez niczego robi takie takty o jakich mój se może pomarzyć... i inny socket ponadto :PMój semp to robi na fc, a ja będę się bawił na zwykłym zalmanie żeby było fair play :P A do tego włoże 1x512 single żeby wszystyle robi na fc, a ja będę się bawił na ac, a żeby było fair play dodatkowo włożę 1x512 single . Pasi :-P :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Na FC czy nie... mój semp o FC se może tylko pomarzyć :lol: Ja mam 256 ramu teraz, ale ram w tym benchu to chyba 0 roznicy robi ;] Ale poscigac sie mozna jak chcesz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 (edytowane) pozniej postaram sie poprawic wynik To Poprawiaj bo P4 631 Ciebie wyprzeda i to na 4640Mhz :) Ps. Zacytowalem obrazek bo mysle ze sie to przyda do porownania :) Edytowane 9 Maja 2007 przez Sector19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 9 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2007 (edytowane) hmmm - moj na szybko robiony na systemie do pracy (utorrent w tle i nie moge go wylaczyc - pozniej postaram sie poprawic wynik, bo jak widze w testach pamieci wypadlem tragicznie) na zyczenie moge walnac 3.1 Ghz (bo widze , ze sie taka kategoria tworzy dla sandiego) http://img408.imageshack.us/img408/5858/wynikhw6.jpg to mnie pozamiatales kolego, napisz na jakich taktach pamieci lecialy i z jakimi CL'kami ? tak sie zastanawiam ile daje tu cache proca dla przypomnienia moj wynik 5,5k Edytowane 9 Maja 2007 przez meeron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...