Skocz do zawartości
hans00

Zestaw Na C2d, Budzet Okolo 2500

Rekomendowane odpowiedzi

Bradzo mi sie spieszy z komepm, czekalem na niego dosc dlugo i chcialbym dzisiaj go kupic w apollo.

Mój zestaw:

Procesor [775] Procesor Intel Core 2 Duo E4300 1.8GHz 2MB 389.00 Płyta główna [iNT][775] Płyta Asus P5N-E SLI 370.00

Pamięć DDR2 2x1GB PC5300 667MHz Kingston KVR667D2N5K2/2G 296.00

Karta grafiki [PCIE] Karta GeForce 7900GS Palit 256MB 256b 489.00

Dysk twardy [sATA2] Dysk Seagate Barracuda 7200.10 250GB 16MB ST3250620AS 229.00

Obudowa [ATX] Obudowa CoolerMaster Elite 330 black b/z RC-330 148.00

Zasilacz Chieftec GPS-450AA-101A 450W 120mm 1 168.00

Jakie pamieci ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>, zeby wykrecic tak okolo 3ghz. Oraz czy oplaca dokladac sie do e6320 lub e6420.

bardzo zalezy mi na jak najszybszych odpowiedziach, Dziekuje z góry za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Generalnie zestawik bardzo OK. Tylko ten zasilacz będzie Ci spędzał sen z powiek(głośność 27dB), bo ostatnio kolega takie cosik kupił i bluzga go.Do tego dochodzi średnia linia 12 V (264waty) Dołóż 100pln i weź Be quiet! Straight Power E5-450W.

Pamięci starczą 667Mhz bo procesor mam mnożnik 9, wiec przy 3000mhz beda pracowały na 667mhz(a tak na marginesie na tym Asusie mozna kręcić procek oddzielnie i pamięcie tez oddzielnie :))

Edytowane przez krzysiek9920

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

junioor napisał(a):

p.s.: niby to apollo takie zaje***** a jednak nic tam nie ma ; x

Jakbyś wszedł do krakowskiego oddziału na Budryka to ździwiłbyś się ile tam jest ludzi, ostatnio dołożyli 2 stanowiska do obsługi klienta, co razem teraz daje chyba 6 a przy każdym kolejki min 4-5 osób. Nic więc dziwnego, że chodliwy towar się szybko kończy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cro napisał(a):

Jakbyś wszedł do krakowskiego oddziału na Budryka to ździwiłbyś się ile tam jest ludzi, ostatnio dołożyli 2 stanowiska do obsługi klienta, co razem teraz daje chyba 6 a przy każdym kolejki min 4-5 osób. Nic więc dziwnego, że chodliwy towar się szybko kończy.

hihihi sorry, ale mieszkam w Warszawie B-)

Edytowane przez junioor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi