Pawcioo Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 (edytowane) Witam, Kupilem dzis zasilacz w ktorym nie moge podlaczyc monitora, poneiwaz z tylu tego zasilacza brakuje jednego wejscia. We wczesniejszym (dosc starym)zasilaczu z tylu mam 2 wejscia: jeden idzie od monitora, a drugi do listwy. W nowym zasilaczu mam tylko jedno wejscie z tylu, w ktorym pasuje tylko te od listwy.Monitor mam dosc stary. Ida od niego dwa kabelki: jeden do grafy, a drugi wlasnie do tego starego zasilacza.Pytanie teraz, jak mam podlaczyc monitor skoro brakuje jednego wejscia?? Istnieje jakas przejsciowka? jesli tak prosilbym o podanie linka albo cos. Moze istnieje jakies inne wejscie. prosilbym o pomoc. pozdrawiam PS. Znalazlem na allegro takie cos. http://idg.allegro.pl/show_item.php?item=189431980 jesli to podlacze do monitora a druga koncowke do kontaktu to zalatwi cala sprawe?? Edytowane 4 Maja 2007 przez Pawcioo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Dokladnie, moim zdaniem takie cos powinno zalatwic sprawe, jednak poczekajmy jednak co powiedzą inni użytkownicy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 O ile się orientuję, to do tego kabelka (idącego z monitora do zasilacza) można bez oporu podłączyć zwykły kabelek zasilania (taki, jaki jest między zasilaczem i listwą). Koszt około 8 PLN w pierwszym lepszym sklepie. Edit: Ale szybcy jesteście. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 eeee...tam, ja to bym kupil wtyczke w elektrycznym za 1,5zl i "dolutowal" po obcieciu poprzedniej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Na 100% idzie coś takiego zrobić - przecież to nie ma większej różnicy.. A kabelek - na Allegro czasamu nawet po 2zł są takie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...