kamilo23 Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Ostatnio słyszałem że ma być na całe woj. podkarpackie interent radiowy. Może ktoś z was wie coś więcej. Nic nie moge znaleźć na ten temat. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 1. Kto niby miałby to zasponsorwać? UE? 2. W znacznej ilości wsi już dawno jest radio i to nie jedno. 3. Na obecną chwilę taki zasięg to ma tylko GSM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 (edytowane) ad1 Coś mi matka mówił, że zostało podpisane ale co i kto to nic nie wie :mur: ad2 Takie jak ja ma to z czystym sumieniem nie chce tego widzieć i admina również ad3 Dlatego trochę mnie to śmieszy że darmowy internet w całym woj. podkarpackim :lol: Na weekendzie będę w domu to się dowiem kogoś bardziej zorientowanego. :) I rozwieje wasze i swoje wątpliwosci. :wink: Edytowane 8 Maja 2007 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiPhO Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 (edytowane) ale itak wiadomo, ze bedzie to dzialac jak stara k.... no chyba, ze na wimax'ie to puszcza Edytowane 8 Maja 2007 przez HiPhO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 a moze to ten projekt bezprzewodowego neta w rzeszowie maja rozszerzyc na cale podkarpacie? W przyszlym roku podobno maja przechodzic na WiMAX, ale czy WiMAX jest w stanie pokryc cale podkarpacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Nie wydaje mi się. Chyba że: a) postawią znaczną ilość AP b) przejdą na wyższe częstotliwości Tyle, że w drugim przypadku, to kumpel ostatnio opowiadał... Wymyślili nową częstotliwość dla WiFi. W testach było ok, ale jak ustawili anteny na dachu, to gołębie zaczęły zdychać. Dlatego WiFi dla podkarpacia (i do tego darmowy) to IMO czysta fikcja literacka - przynajmniej przez najbliższe 2-3 lata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...