Gość Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 hey..a dokladniej kiedy (po jakim czasie od zaczecia "bycia ze soba") powiedzieliscie swojej pannie ze ja kochacie??? bo ja mam problem(znow :lol: ) bo jak biore to na logike to po 3 m-cach znajomosci i 1 bycia ze soba nie mozna powiedziec ze sie kogos kocha...no ale jak jestem blisko Niej, przytulam ja to to slowo az samo mi sie cisnie na jezyk...jak bylo z Wami???thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 hmmmm to trzeba wyczuc - ja po tyg 2 tyg bycia ze soba to powiedzialem - fakt ze znalismy sie juz prawie rok ..... hmmm nie boj sie tego slowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 ja chodze 3 tygodnie i 2 dni :D i juz wie co do niej czuje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 kocham jest bardzo pieknym slowem i niema co sie wstydzic mowic :P ja powiedzialem swojej dziewczynie "kocham" w pierwszy tydzien znajomosci :D a jestem juz z nia ponad poltora roku :) i stwierdzam ze ja nadal kocham Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noe Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 cuz ja powiedzialem swojej po 2 tygodniacha ale znalelm ja ponad rok no i na jej punkcie mam kompletnego swira Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 hehe a po jakim czasie idziecie z dziewczyna do lozka /dla bardziej mniej bez posrednich --> po jakim czasie zaczynacie sie calowac????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 hehe a po jakim czasie idziecie z dziewczyna do lozka /dla bardziej mniej bez posrednich --> po jakim czasie zaczynacie sie calowac????? no coz ja to zachowam dla siebie :wink: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 hehe a po jakim czasie idziecie z dziewczyna do lozka /dla bardziej mniej bez posrednich --> po jakim czasie zaczynacie sie calowac????? a ty ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 hey..a dokladniej kiedy (po jakim czasie od zaczecia "bycia ze soba") powiedzieliscie swojej pannie ze ja kochacie??? bo ja mam problem(znow :lol: ) bo jak biore to na logike to po 3 m-cach znajomosci i 1 bycia ze soba nie mozna powiedziec ze sie kogos kocha...no ale jak jestem blisko Niej, przytulam ja to to slowo az samo mi sie cisnie na jezyk...jak bylo z Wami???thx po prostu kiedys powiesz.... a jak masz stracha to strzelcie sobie piwko (oboje) i wszystko pojdzie jak z platka a do lozka idziesz wtedy kiedy widzisz ze panienka jest chetna, niektore potrzebuja na to sporo mniej niz inne ;) powodzenia hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 ok...jeszcze mala rada dla mnie...lepiej Jej to powiedziec patrzac w oczy czy do uszka??? :lol: :o :lol: :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 ok...jeszcze mala rada dla mnie...lepiej Jej to powiedziec patrzac w oczy czy do uszka??? :lol: :o :lol: :o patrz jej gleboko w oczy :) i tylko sie niezacznij usmiechac bo sobie dziewczyna pomysli ze robisz z niej jaja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 to trzeba wyczuc moment kiedy to powiedziec, musi byc od serca :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 ok...jeszcze mala rada dla mnie...lepiej Jej to powiedziec patrzac w oczy czy do uszka??? :lol: :o :lol: :o do ucha jest dobre ukradkiem w barze - na to nie ma obrony i nie musi byc jakiejs reakcji... a jak chcesz to powiedziec sam na sam prosto w oczy to, wypadalo by zebys ja pocalowal, a jesli uwazasz ze na to jest za wczesnie, to moze byc niezrecznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 ok...jeszcze mala rada dla mnie...lepiej Jej to powiedziec patrzac w oczy czy do uszka??? :lol: :o :lol: :o do ucha jest dobre ukradkiem w barze - na to nie ma obrony i nie musi byc jakiejs reakcji... a jak chcesz to powiedziec sam na sam prosto w oczy to, wypadalo by zebys ja pocalowal, a jesli uwazasz ze na to jest za wczesnie, to moze byc niezrecznie. za wczesnie na pocalowanie??? nie no bez przesady az taka oferma to ja nie jestem :lol: :lol: :lol: calujemy sie przecie :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarduus Opublikowano 22 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2003 huh. Ja powiedzialem po roku. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 A mi moja kochana kobietka powiedziala pierwsza te dwa magiczne slowa :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 do uszka w lozku :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Wszystko w obu podanych zagadnieniach zależy od konkretnego przypadku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 Ja swojej pannie nie powiedziałem i nie zamierzam jeszcze mówić. Może dlatego, że miłość w moim rozumieniu składa się z wielu czynników. Poza tym pewne rzeczy widać i niejednokrotnie nic nie trzeba mówić - tak jak w moim przypadku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 A ja nie mam panny ;( ;( :(:(:(:(:(:(:(:( I nie mam perspektyw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 czy to jest o której już pisałęś (problem KARDIO....) jeśli tak to wal śmiało. Weś głęboki oddech , żebyś się nie jąkał itp. popatrz jej w oczy , powiedz że kochasz, słopdko pocałuj przytul itp. A potem bara bra .-----żartuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 A ja nie mam panny ;( ;( :(:(:(:(:(:(:(:( I nie mam perspektyw. Nie Ty jeden :|. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 A ja nie mam panny ;( ;( :(:(:(:(:(:(:(:( I nie mam perspektyw. Dlaczego "nie mam perspektyw" ?? Wszystko się może zdarzyć... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 A ja nie mam panny ;( ;( :(:(:(:(:(:(:(:( I nie mam perspektyw. Dlaczego "nie mam perspektyw" ?? Wszystko się może zdarzyć... :D A zebys kurde wiedzial, tez myslalem ze nie mam perspektywy. A tu taka niespodzianka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2003 hyhy perspektywa jest zawsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 A ja powiem tak: z właściwą osobą to nie ma znaczenia, czy 2 tygodnie czy 7 lat... to sie po prostu uda... Perspektyw jest sporo, brakuje tylko motywacji i odwagi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 A ja powiem tak: z właściwą osobą to nie ma znaczenia, czy 2 tygodnie czy 7 lat... to sie po prostu uda... Perspektyw jest sporo, brakuje tylko motywacji i odwagi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 A ja nie mam panny ;( ;( :(:(:(:(:(:(:(:( I nie mam perspektyw. Dlaczego "nie mam perspektyw" ?? Wszystko się może zdarzyć... :D A zebys kurde wiedzial, tez myslalem ze nie mam perspektywy. A tu taka niespodzianka :D życie to jeden wielki przypadek, uwierz mi...... a cuda wbrew pozorom się zdarzają :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 A ja nie mam panny ;( ;( :(:(:(:(:(:(:(:( I nie mam perspektyw. Dlaczego "nie mam perspektyw" ?? Wszystko się może zdarzyć... :D A zebys kurde wiedzial, tez myslalem ze nie mam perspektywy. A tu taka niespodzianka :D życie to jeden wielki przypadek, uwierz mi...... a cuda wbrew pozorom się zdarzają :!: True, true.... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2003 jesli wierzysz w cuda to beda ci sie przytrafiac bo kazdy dostaje to w co wierzy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...