Skocz do zawartości
Gość

Od kiedy KOCHACIE???

Rekomendowane odpowiedzi

hey..a dokladniej kiedy (po jakim czasie od zaczecia "bycia ze soba") powiedzieliscie swojej pannie ze ja kochacie??? bo ja mam problem(znow :lol: ) bo jak biore to na logike to po 3 m-cach znajomosci i 1 bycia ze soba nie mozna powiedziec ze sie kogos kocha...no ale jak jestem blisko Niej, przytulam ja to to slowo az samo mi sie cisnie na jezyk...jak bylo z Wami???thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kocham jest bardzo pieknym slowem i niema co sie wstydzic mowic :P ja powiedzialem swojej dziewczynie "kocham" w pierwszy tydzien znajomosci :D

a jestem juz z nia ponad poltora roku :) i stwierdzam ze ja nadal kocham

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hey..a dokladniej kiedy (po jakim czasie od zaczecia "bycia ze soba") powiedzieliscie swojej pannie ze ja kochacie??? bo ja mam problem(znow :lol: ) bo jak biore to na logike to po 3 m-cach znajomosci i 1 bycia ze soba nie mozna powiedziec ze sie kogos kocha...no ale jak jestem blisko Niej, przytulam ja to to slowo az samo mi sie cisnie na jezyk...jak bylo z Wami???thx

po prostu kiedys powiesz....

a jak masz stracha to strzelcie sobie piwko (oboje) i wszystko pojdzie jak z platka

a do lozka idziesz wtedy kiedy widzisz ze panienka jest chetna, niektore potrzebuja na to sporo mniej niz inne ;)

powodzenia hehe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok...jeszcze mala rada dla mnie...lepiej Jej to powiedziec patrzac w oczy czy do uszka??? :lol:  :o  :lol:  :o

patrz jej gleboko w oczy :) i tylko sie niezacznij usmiechac bo sobie dziewczyna pomysli ze robisz z niej jaja :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok...jeszcze mala rada dla mnie...lepiej Jej to powiedziec patrzac w oczy czy do uszka??? :lol:  :o  :lol:  :o

do ucha jest dobre ukradkiem w barze - na to nie ma obrony i nie musi byc jakiejs reakcji...

a jak chcesz to powiedziec sam na sam prosto w oczy to, wypadalo by zebys ja pocalowal, a jesli uwazasz ze na to jest za wczesnie, to moze byc niezrecznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do ucha jest dobre ukradkiem w barze - na to nie ma obrony i nie musi byc jakiejs reakcji...

a jak chcesz to powiedziec sam na sam prosto w oczy to, wypadalo by zebys ja pocalowal, a jesli uwazasz ze na to jest za wczesnie, to moze byc niezrecznie.

za wczesnie na pocalowanie??? nie no bez przesady az taka oferma to ja nie jestem :lol: :lol: :lol: calujemy sie przecie :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja swojej pannie nie powiedziałem i nie zamierzam jeszcze mówić. Może dlatego, że miłość w moim rozumieniu składa się z wielu czynników.

Poza tym pewne rzeczy widać i niejednokrotnie nic nie trzeba mówić - tak jak w moim przypadku...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czy to jest o której już pisałęś (problem KARDIO....)

jeśli tak to wal śmiało.

Weś głęboki oddech , żebyś się nie jąkał itp.

popatrz jej w oczy , powiedz że kochasz,

słopdko pocałuj przytul itp.

A potem bara bra .-----żartuje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nie mam panny ;( ;( :(:(:(:(:(:(:(:(

I nie mam perspektyw.

Dlaczego "nie mam perspektyw" ?? Wszystko się może zdarzyć... :D

A zebys kurde wiedzial, tez myslalem ze nie mam perspektywy.

A tu taka niespodzianka :D

życie to jeden wielki przypadek, uwierz mi......

a cuda wbrew pozorom się zdarzają :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja nie mam panny ;( ;( :(:(:(:(:(:(:(:(

I nie mam perspektyw.

Dlaczego "nie mam perspektyw" ?? Wszystko się może zdarzyć... :D

A zebys kurde wiedzial, tez myslalem ze nie mam perspektywy.

A tu taka niespodzianka :D

życie to jeden wielki przypadek, uwierz mi......

a cuda wbrew pozorom się zdarzają :!:

True, true.... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi