z-x Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Na początku zaznaczę, że nie bardzo wiedziałem gdzie umieścić temat - wsadziłem go do 'Co kupić?', bo w końcu pytanie pochodne - Czy kupić Scythe Infinity. Właściwie to jestem ciekawy, czy ktoś ma doświadczenia z wsadzaniem tegoż do obudowy Thermaltake Tsunami. Teorytycznie zmierzyłem i 16cm wchodzi, jednak na styk. I teraz nie wiem, czy całość się zmieści. Czy razem z chłodzeniem dostarczana jest pasta termoprzewodząca? A może zainwestować w Coollaboratory Liquid Pro? Thermaltake Tsunami VA3000BNA, Scythe Infinity, Coollaboratory Liquid Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Jeśli powiesz jaką masz płytę główną to jestem w stanie to sprawdzić o ile będe miał talką płytę przy sobie. A poza tym taniej: Tsunami BNA Infinity collaboratory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z-x Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Asus P5B. Obudowę już mam - teraz tylko wymieniam chłodzenie z boxowego coolera Core2Duo E6300. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mycha Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Wejdzie ci bez problemu mam ta sama obudowe płyte P5B-E i scythe ninja i wszystko ładnie wchodzi i sie zamyka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 (edytowane) Wejdzie ci bez problemu mam ta sama obudowe płyte P5B-E i scythe ninja i wszystko ładnie wchodzi i sie zamykaNinja jest centymetr niższa od Infinity. :rolleyes: Edytowane 12 Maja 2007 przez Labovsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z-x Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 (edytowane) toman, jeśli mógłbyś sprawdzić - byłbym wdzięczny. Mam rozumieć, że podstawa Infinity jest miedziana, tak? Coollaboratory można śmiało nakładać? EDIT: Napisałem do sklepu i okazało się, że chłodzenie wchodzi na styk. Kupię - przekonamy się. ;P Edytowane 18 Maja 2007 przez z-x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
z-x Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Weszło bez problemu i jeszcze z centymetr do obudowy został. Miałem trochę zabawy z umieszczeniem tegoż na płycie głównej i domyślam się, że zdjęcie tego, to będzie makabra. Zapytam jeszcze - jakbym chciał zdejmować radiator, co trzeba zrobić z pastą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...