Skocz do zawartości
fa2m

Luxor 42cale

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Chciałbym sie dowiedziec od was czy słyszeliście o marce Luxor produkującej monitory? Mam właśnie taki dylemat. Chciałbym kupić jak najwiekszy monitor do kompa. Tak żeby odległość od niego była bardzo duża. A przy tym nie wydac za dużo pieniedzy. ;) Znalazłem cos takiego jak Luxor LUX42P100 42cale. Nigdy o tej marce nie słyszałem ale wrażenie zrobiła na mnie przekątna matrycy. Podobno jest to matryca Philipsa a wyjście jest LVDS i .... tyle wiem. Wiecie może coś wiecej o tym monitorze? Bedzie sie nadalwal normalnie do podłączenia z kompem czy coś trzeba bedzie kombinować? Prosze o szybkie odpowiedzi. Dzieki , pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To telewizor plazmowy - ja odradzam.

Dołączona grafika

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=191384083

Jak widać sprzedawca nawet nie wie co sprzedaje - w opisie aukcji nie tylko pisze monitor ( w znaczeniu komputerowy ) ale na dodatek LCD :ploom: :damage_wall:

Edytowane przez Kyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Kupilem tego "zloma" 42 cale i mam problem z podlączeniem. A przede wszystkim, po twojej wypowiedzi nie wiem....czy to jest monitor czy telewizor. Od 2 m-cy szukam kabla lub karty grafiki aby podlączyć "to" do kompa...czy możesz mi w jakiś sposob pomoc????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi