fa2m Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Witam. Chciałbym sie dowiedziec od was czy słyszeliście o marce Luxor produkującej monitory? Mam właśnie taki dylemat. Chciałbym kupić jak najwiekszy monitor do kompa. Tak żeby odległość od niego była bardzo duża. A przy tym nie wydac za dużo pieniedzy. ;) Znalazłem cos takiego jak Luxor LUX42P100 42cale. Nigdy o tej marce nie słyszałem ale wrażenie zrobiła na mnie przekątna matrycy. Podobno jest to matryca Philipsa a wyjście jest LVDS i .... tyle wiem. Wiecie może coś wiecej o tym monitorze? Bedzie sie nadalwal normalnie do podłączenia z kompem czy coś trzeba bedzie kombinować? Prosze o szybkie odpowiedzi. Dzieki , pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 (edytowane) To telewizor plazmowy - ja odradzam. http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=191384083 Jak widać sprzedawca nawet nie wie co sprzedaje - w opisie aukcji nie tylko pisze monitor ( w znaczeniu komputerowy ) ale na dodatek LCD :ploom: Edytowane 14 Maja 2007 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 i nawet ma wyjście LVDS :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 i nawet ma wyjście LVDS :D chyba wejscie ;) ale pytanie odnosnie tego wejscia bo miałem ostatnio pytanie oto wejscie. Co to jest ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 troszke googla nie zaszkodzi: http://en.wikipedia.org/wiki/Low_voltage_d...ntial_signaling a co do wyjścia to patrz opis aukcji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexbmw Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 Witam Kupilem tego "zloma" 42 cale i mam problem z podlączeniem. A przede wszystkim, po twojej wypowiedzi nie wiem....czy to jest monitor czy telewizor. Od 2 m-cy szukam kabla lub karty grafiki aby podlączyć "to" do kompa...czy możesz mi w jakiś sposob pomoc???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 WOW wygląda na to ze to sam wyświetlacz, do tego potrzebny jest sterownik czyli cała elektronika sterująca. To taj jak kupić monitor bez elektroniki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...