Halfi Posted May 20, 2007 Report post Posted May 20, 2007 Witam, zastanawiam sie nad kupnem tego samochodu. chodzi mi o najnowszy model czyli po 2003 roku, z silnikiem 2.0 - 165km mam pytanie czy ktos z was mal stycznosc z legacy ? ile ten silnik moze naprawde spalic w miescie ? ( napewno nie mialo ) jak z dostepnoscia czesci ? i z niezawodnoscia auta ?? co jak co ale subaru w naszym kraju jest malo popularne... ( pewno przez to ze jest drogi w eksploatacji ? - dobrze mysle ?) jezeli ma ktos jakies sugestie bede wdzieczny. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Sysak Posted May 21, 2007 Report post Posted May 21, 2007 Pod względem niezawodności to auto ponoć jest niemal ideałem. O reszcie nie mam pojęcia więc się nie wypowiem. Pozdrawiam. ;-) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Halfi Posted May 21, 2007 Report post Posted May 21, 2007 Podobno wiekszosc japonczykow trzyma wysoki poziom niezawodonsci (oby) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Plasma Posted May 21, 2007 Report post Posted May 21, 2007 Najwięcej o tym, i o innych subaru, dowiesz się na forum subaru. Ja tam dowiedziałem się sporo na temat Imprezy. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Halfi Posted May 21, 2007 Report post Posted May 21, 2007 dzieki za linka, jestes moze uzytkownikiem imprezy ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Plasma Posted May 22, 2007 Report post Posted May 22, 2007 dzieki za linka, jestes moze uzytkownikiem imprezy ??Tak, mam Imprezę GT '95 Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...