°°° Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Witam czy ta karta dzwiękowa będzie dobra do wszystkiego?? tzn. do Filmów,muzy,gier, http://allegro.pl/item197010953__creative_...y_2_sb0350.html czy to jest jakaś okrojona wersja ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Będzie dobra. Sam mam identyczną ( no prawie, moja ma symbol SB240 o ile dobrze pamiętam) i jestem bardzo zadowolony. Pod XP'ekiem, można zainstalować zmodyfikowane oprogramowanie od Audigy 4 i po tym zabiegu muza wgniata w fotel. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 A między SB240 a SB250 nie ma różnicy ?? Czy jest jakaś ?? A jakie jest to oprogramowanie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 A między SB240 a SB250 nie ma różnicy ?? Czy jest jakaś ?? A jakie jest to oprogramowanie ?? Jest już na forum bardzo obszerny temat o Audigy 2 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=157748 znajdziesz tam informacje o wersjach kart i o Paxach oraz innych sterownikach również. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popej Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 IMHO na zdjęciu jest zupełnie inna karta niż w opisie aukcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 (edytowane) Opis jest od Audigy 2 ZS SB350, a na zdjęciu SB240 gość chyba sam nie wie co sprzedaje albo nie umiał zdjęcia znaleźć <_< Imho przedmiotem aukcji to jest ta dziwna wersja ZS bez pozłacanych wtyków... Edytowane 27 Maja 2007 przez KAX_ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 No wiem że bez pozłacanych styków, z pozłacanymi kosztuje 219zł, warto dokładać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 28 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2007 No wiem że bez pozłacanych styków, z pozłacanymi kosztuje 219zł, warto dokładać ?Lepiej poszukać taniej (pełnowartościowe Audigy2ZS z pozłacanymi stykami można bez problemu kupić za 170zł) lub kupić zwykłe Audigy2 sb0240 (kastrata 2ZS bym nie brał). Oczywiście 2ZS to najlepszy wybór pamiętając że taka karta muzyczna to nie karta graficzna, starczy na 5 lat albo i dłużej więc oszczędzać na niej też nie ma sensu, tylko po co kupować drożej skoro można taniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...