Sysak Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Cześć. Mam problem z nową płytą głóną kumpla. Foxconn MC61SM2MA-RS2H Płyta za cholerę nie chce bootować ani z dysku ATA ani z CD mimo, że oba są widoczne w poście i biosie. Próbowałem wszystkiego. Zworki, taśmy, ustawienia biosu, różne dyski, różne napędy. Zawsze płyta przez dłuższą chwilę próbuje bootować (dysk chrząka/nagrywarka mieli) a po chwili wywala DISK BOOT FAILURE. Już nie wiem co mam robić. Macie jakieś pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 (edytowane) Update biosu albo płyta jest walnięta. EDIT: Sprawdź czy bootuje z dyskietki [; Edytowane 1 Czerwca 2007 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Spróbuj zabootować korzystając z bootmenu dostepnego pod jakims tam klawiszem funkcyjnym. Powina byc taka opcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...