Skocz do zawartości
fragon531

Prosy O Opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Chcialem prosic o wzpowiedyenie sie uyztkownikow na temat plztz GIGABYTE GA-8I865G-775G-RH cyz jest warta zachodu.

A drogie pytanie czy zestaw

Płyta główna Gigabyte GA-8VM800M-775+Procesor Intel Pentium® D 805 2.66GHz jest dobrym zestawieniem, bo czesc na necie znalazlem dobre opinie o tym procku ale slyszalem tez, ze nie jest wydajny.

Z gory dzieki za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

racja greg. Powinno Ci się wcisnąć płytkę cd z instalką firefoxa ze spell-checkiem przez gardło.

Witamy na forum. Chętnie będziemy odpowiadać, dopóki będziesz trzymał się regulaminu, który reguluje kwestie ortografii i interpunkcji. Sorry, osiem błenduf to za dużo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorki chłopaki za błędy ale jak pisałem tego posta, to baterie w klawiaturze mi siadały i jak miało być "y" to było "z" i mieszały się znaki, dlatego taki mi to wyszło.

A wracając do tematu to chodzi mi głównie, czy takie zestawienie jest dobre.

Przypomnę

Gigabyte GA-8VM800M-775+Procesor Intel Pentium® D 805 2.66GHz (2x2.66)

Bo nie mam za dużo kasy a chciałem sprawić sobie mocniejszego procka bo teraz mam AMD 2.0. A resztę podzespołów chciałem zostawić.

Czy lepszym zestawieniem będzie:

AsRock 775i65PE + IP IV 3.2GHz

Dlatego taki konfig bo mam tylko 300zł. na płytę i procka, a te dwa zestawy się w tej cenie mieszczą.

Doradźcie coś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi