fragon531 Opublikowano 4 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2007 Witam! Chcialem prosic o wzpowiedyenie sie uyztkownikow na temat plztz GIGABYTE GA-8I865G-775G-RH cyz jest warta zachodu. A drogie pytanie czy zestaw Płyta główna Gigabyte GA-8VM800M-775+Procesor Intel Pentium® D 805 2.66GHz jest dobrym zestawieniem, bo czesc na necie znalazlem dobre opinie o tym procku ale slyszalem tez, ze nie jest wydajny. Z gory dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fragon531 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Czy nikt nie może się wypowiedzieć na jeden albo drogi temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 czy ty nie potrafisz poprawić tego co napisaleś?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zamiast Pentium D lepiej E2140/2160 a płytę to choćby EVGA 650i Ultra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 racja greg. Powinno Ci się wcisnąć płytkę cd z instalką firefoxa ze spell-checkiem przez gardło. Witamy na forum. Chętnie będziemy odpowiadać, dopóki będziesz trzymał się regulaminu, który reguluje kwestie ortografii i interpunkcji. Sorry, osiem błenduf to za dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fragon531 Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2007 Sorki chłopaki za błędy ale jak pisałem tego posta, to baterie w klawiaturze mi siadały i jak miało być "y" to było "z" i mieszały się znaki, dlatego taki mi to wyszło. A wracając do tematu to chodzi mi głównie, czy takie zestawienie jest dobre. Przypomnę Gigabyte GA-8VM800M-775+Procesor Intel Pentium® D 805 2.66GHz (2x2.66) Bo nie mam za dużo kasy a chciałem sprawić sobie mocniejszego procka bo teraz mam AMD 2.0. A resztę podzespołów chciałem zostawić. Czy lepszym zestawieniem będzie: AsRock 775i65PE + IP IV 3.2GHz Dlatego taki konfig bo mam tylko 300zł. na płytę i procka, a te dwa zestawy się w tej cenie mieszczą. Doradźcie coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...