Tonic Opublikowano 25 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2003 Ściagnąłem demo gry Heavy Gear 2, niestety nie mogłem jej uruchomić (instalka była udana,tylko gra nie chce się uruchomić). System jaki mam, to Win2k Pro. Gdy włączam grę, pojawia się czarne tło i komunikat " windows wygenerowal bledy cos tam bleble". Może ktoś wie jak z tym sie uporac? A i przy okazji, moze moglby ktos podac nazwy gier powiazanych z humanoidalnymi robotami bojowymi (albo inaczej mobile suity)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 Nikt nie wie jak odpalac stare gry pod Win2k? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 6 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2003 zmienić windowsa albo mieć 2 windowsy, nie polecam Me i 95 u mnie nieźle spisuje się 98, (żadnych ha ha ha) tylko chodzi jak należy, a z xp i 2000 są problemy bo jeszcze bardziej schowali dosa na którym opiera się KAŻDY windows Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 No to teraz bedzie rewolucja w archeologii - topic sprzed trzech lat :lol: Udalo sie komus bezproblemowo uruchomic ta gierke na XP? Mi sie w kolko wiesza :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Hehe, nie taka rewolucja, wczoraj ktoś odkopał topik o nowej płycie metaliki z 2003 i się cieszył że nową płyte wydają <rotfl> U mnie w XP sie HG2 bez problemów uruchamia. Masz ServicePack zainstalowany ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Mam SP2. Po wejsciu do misji sa problemy ze sterowaniem, gra sie po chwili wykrzacza i wychodzi do Windy :( Jakiegos trybu zgodnosci uzywasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...