sparda Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Witam. na wstepie chce zaznaczyc ze uzywam tego programu do sciagania muzyki na probe ktora kasuje po 24 h i dem gier kilka dni temu jak mialem neta 512 i ustawione w zakladce downloads: files at a time : 15 connections per file 15 i connections total 20 i bylo wszystko ok, mialem max trransfer ale teraz jak mam neta 1024 i te same ustawienia co mialem to nie dam rady uzyskac max transferu, brakuje mi kilkunasty KB jak podnioslem troche te ustawienia w gore to transfer jeszcze troche bardziej sie w dol obnizyl pls powiedzcie jakies ustawienia bede dobre do mojego neta pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Wywal ten syf bo to najgorszy program. Który ma spyware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZONK000 OC Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Spyware ma wersja darmowa-wersja PRO już niema. A co do prędkości-daj w zakładce connection na „high Speed” bez żadnego ustawiania i powinno iść pełną prędkością, kumpel ma 1024 kb/s i pełnym mu leci pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Spyware ma wersja darmowa-wersja PRO już niema. Ta też ma bo sprawdzałem. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 (edytowane) a co proponujesz w zamian? po formacie program sie wykrzacza nie wiem czemu i nie wiem z jakiego teraz zaczac korzystac, a no i najwazniejsze mam poblokowana wiekszosc portów w mojej sieci odblokowany jest ten do bearshera wlasnie nie wiem co instalowac teraz ;/ edit: wszystkie wersje miśka mi sie wykrzaczaja odrazu po wlączeniu oprócz najnowszej ale najnowsza to sobie mozna o kant d*** potłuc Edytowane 11 Czerwca 2007 przez hubi_89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 dc++, utorrent, p2m... sporo tego... ale nie bearshare... błagam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 dc++, dc++ jest dobry, jak chcesz sobie szybciorem miskow na glowe sciagnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 p2m i emule ( który ma opcje maskowania portów) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 w p2m portami sie nie przejmujesz wszystko leci pocztowym ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 dzieki przyjaciele bo ten misiek juz mnie do szalu doprowadza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 bear share jest the best do sciagania muzy, innego tak szybkiego i z taka iloscia muzy nie ma. Zeby sciagac fast ustaw w opcjach connection download na np 5000, a up na np 10. mam tak ustawione na neo 1024 nutke 5 mb sciaga mi w 2 minuty (jak jest duza dostepnosc) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Ta pewnie bo to przyjemność słuchać poucinanych mp3 i z reklamami. Na dodatek byś szpiegowanym. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Ta pewnie bo to przyjemność słuchać poucinanych mp3 i z reklamami. Na dodatek byś szpiegowanym. <_<ja sie nie spotkalem zeby mi poucinalo mp3 w miśku, troche przesadzasz kamilo z takim sadzeniem na ten program on jest naprawde niezly do sciagania mp3 w emulu teraz mi sie sciaga chyba 10x dłużej troche to irytuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Dobra konfiguracja i osioł hula oraz ssie ja burza. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 co ty gadasz? jakie ucinanie? jakie reklamy? jest to co ludzie wrzucają. i wątpię żeby najlepiej skonfigurowany osioł dorównał szybkości ściągania muzy bearshare'owi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 co ty gadasz? jakie ucinanie? jakie reklamy? jest to co ludzie wrzucają. i wątpię żeby najlepiej skonfigurowany osioł dorównał szybkości ściągania muzy bearshare'owi A ty rozróżniasz ściąganie osłem a miśkiem. EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Wywal ten syf bo to najgorszy program. Który ma spyware. Właśnie, że BS, ale stara wersja Pro, jest naprawdę bardzo dobra :D. Ta też ma bo sprawdzałem. :wink: Tjaa, bo program o nazwie Spybot wykrywa u BS Pro spyware? Taki tam z niego spyware jak z kozie [gluteus maximus] trąbka ;). Spybot go wywali i po kłopocie, Nod32 nic nie wykrywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_ Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 dc++ jest dobry, jak chcesz sobie szybciorem miskow na glowe sciagnac.Miski jak miski, ale nie ma lepszego programu pod wzgledem dostepnosci rzadko spotykanych plikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Uzywalem troche softu do scaigania - niestety misiek jest najlepszy "narazie" - duzo muzy i szybkie sciaganie ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 A takie glupie pytanie, czy te cale spyje w BS instaluja sie czy cos wraz z BS czy po prostu aktywuja podczas uruchamiania...no bo ja mam BS od 2lat i tylko za pierwszym razem instalowalem, potem dziala juz zawsze nawet bez wpisow w rejestrze itd. Wiec czy spyware'y dzialaja w takim przypadku? A tak btw, to oprocz BS jest LimeWire, chyba najpopularniejszy w USA tego typu program. Masa muzy jak na BS. Chyba ta sama siec nawet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaln007 Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Używam Bearshare od jakiegoś roku (tylko nie tej najnowszej wersji bo jest badziewna) i ani razu nei złapałem żadnero wira itp. Używam KIS6 a teraz KIS7. Moim zdaniem jest to najlepszy program do zasysania muzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...