Gość ctx0075b Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Bierzemy piers z kurczaka (tyle ile damy rade wszamac) 2-3 jajka Bułka tarta z mąka Przyprawa do Kebabu Piersi kroimy w kostki, moczymy w jaju, mieszamy sypkie skladniki wraz z przyprawą, panierujemy w tym piersiątka i smazymy we frytkownicy(ewentualnie w garku z olejem) az ladni sie zrumieni. Smacznego:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 No a co do tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Jak to co frytki i sałatka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Na czym polega innowacyjność tego przepisu? Normalny kurczak w panierce :blink: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 12 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 a ma ktos sprawdzony przepis na skrzydelka badz podudzia ala KFC ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Na czym polega innowacyjność tego przepisu? Normalny kurczak w panierce :blink: :blink:No to ja zaproponuję innowacyjną innowacyjność: opanierować w : a) płatkach owsianych b) płatkach kukurydzianych c) płatkach midgałowych Za każdym razem inny smak, a kurczak niby taki sam. Tylko to już wyższa szkoła jazdy, bo takie udziwnione panierki lubią się przypalać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 No to ja zaproponuję innowacyjną innowacyjność: opanierować w : a) płatkach owsianych B) płatkach kukurydzianych c) płatkach midgałowych Za każdym razem inny smak, a kurczak niby taki sam. Tylko to już wyższa szkoła jazdy, bo takie udziwnione panierki lubią się przypalać. Wiórki kokosowe jeszcze wchodzą w grę. Palce lizać. Taaaak. Teraz to jest nietypowe :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Co do nazwy tematu to sory, ale kurczak z mcd jest tak okropny, że nie da się go jeść. To jest jakieś przemielone mięso. Ohyda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...