Skocz do zawartości
Gość ctx0075b

Kurczak...

Rekomendowane odpowiedzi

Bierzemy piers z kurczaka (tyle ile damy rade wszamac)

2-3 jajka

Bułka tarta z mąka

Przyprawa do Kebabu

 

Piersi kroimy w kostki, moczymy w jaju, mieszamy sypkie skladniki wraz z przyprawą, panierujemy w tym piersiątka i smazymy we frytkownicy(ewentualnie w garku z olejem) az ladni sie zrumieni.

Smacznego:)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

  Pigmej napisał(a):

Na czym polega innowacyjność tego przepisu? Normalny kurczak w panierce :blink: :blink:

No to ja zaproponuję innowacyjną innowacyjność: opanierować w :

a) płatkach owsianych

b) płatkach kukurydzianych

c) płatkach midgałowych

 

Za każdym razem inny smak, a kurczak niby taki sam. Tylko to już wyższa szkoła jazdy, bo takie udziwnione panierki lubią się przypalać.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

  Agnes napisał(a):

No to ja zaproponuję innowacyjną innowacyjność: opanierować w :

a) płatkach owsianych

B) płatkach kukurydzianych

c) płatkach midgałowych

 

Za każdym razem inny smak, a kurczak niby taki sam. Tylko to już wyższa szkoła jazdy, bo takie udziwnione panierki lubią się przypalać.

Wiórki kokosowe jeszcze wchodzą w grę. Palce lizać.

 

Taaaak. Teraz to jest nietypowe :wink:

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.



×
×
  • Dodaj nową pozycję...