emgie Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 (edytowane) Hej. Sprawdzałem w szukajce, ale wyskoczył mi ten temat co ma 170 stron icon_biggrin3.gif. Chodzi mi czy ktoś realizował ten voucher który dostawało się przy zakupie XP? Jestem ciekaw jakie koszty i ile zabawy z tym jest. no to w takim razie go przekop - ja znalazłem bez problemu informacje o tych voucherach w tym temacie To ja poproszę bana na to forum jak potraficie tylko zamykać. Chyba was pogrzało, że będę kopał 170 stron, żeby się czegoś dowiedzieć. Jestem użytkownikiem tego forum od 2003r i zawsze najpierw szukam, zanim zadam pytanie. Konkretnie takiego tematu nie było. Dla innych też się przyda nie będą musieli za miesiąc szukać w 230 zakładkach. Mam wrażenie, że dzieci to forum moderują i mają dużo czasu. Ja pracuję po20 godzin dziennie i czasami po prostu czasu braknie na sen. Może tylko FAQ wywiesicie, po co forum? Dowidzenia. Edytowane 14 Czerwca 2007 przez emgie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Skonczyles plakac jak potluczony gowniarz? Bo na razie zachowujesz sie gorzej niz typowe dziecko neostrady. A szukajka wewnatrz tematu dziala :arrow: Voucher. Wystarczy chciec cos znalesc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Skonczyles plakac jak potluczony gowniarz? Bo na razie zachowujesz sie gorzej niz typowe dziecko neostrady. A szukajka wewnatrz tematu dziala :arrow: Voucher. Wystarczy chciec cos znalesc. Skończyłem. Widzisz można jak się chce. Oświeć mnie jak działa szukajka wewnątrz tematu bo nie qmam. Druga sprawa, że nikt jeszcze chyba nie testował na własnej skórze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 (edytowane) Sory już znalazłem. Faktycznie można temat, nigdy się nie dopatrzyłem. Edytowane 14 Czerwca 2007 przez emgie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Orgiusz jak Cię kiedyś spotkam masz piwo za ten obrazek :D Tylko się uśmiechnij bo widać, że już Ci żyłka skacze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 Jeśli chodzi o Voucher to już go raczej nie zrealizujesz :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Jeśli chodzi o Voucher to już go raczej nie zrealizujesz :(Coś bliżej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 No bo vouchery uprawniały do upgrade xp do visty, rejestracja i podobne sprawy zapłacić za przesyłkę i przysyłają płytkę visty, ale to trwało do końca marca, później jeśli komuś moduslink coś odrzucił to mógł procedurę jeszcze raz przejść do końca kwietnia, ale nie słyszałem nic o końcu czerwca np. I albo się podawało nr vouchera, albo jak go nie miałeś do CAO xp, data zakupu i kopia (fax,scan) dowodu zakupu no i zapłacić kartą trzeba było coś koło 6,50. I tyle. Także spóźniłe się! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Dzięki za odpowiedź. To mnie troszeczkę sprzedawca okłamał :) Mówił, że nie ma terminu, tak kupił bym pewnie Vistę (na przyszłość). Chociaż XP na razie spox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Na to wygląda, weź jeszcze sprawdź czy masz jakiś adres stronki napisany na voucherze, i wejdz na niego, a przy okazji możesz go wrzucić to. Ale obawiam się że już po wszystkim, i pewnie że Xp spox, ale za 6 eurasów można było mieć viste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 ale za 6 eurasów można było mieć viste.Do tego trzeba doliczyc cene xp bo po instalacji visty traci sie prawo do korzystania z niego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 No ale nie mówię żeby od razu ją instalować, można poczekać aż będzie bardziej stabilna, wiecej gier będzie korzystało z DX10, będzie lepsze zpalecze i wsparcie techniczne i wtedy mamy system za only 6 euro :D Ja tak na laptopie zrobiłem i nawet tej visty nie zainstalowałem jeszcze i nie zamierzam na razie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...