dedee87 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Witam, Mam zamiar zmienić sam wentylator na procesorze amd 64(ten boxowy jest głośny ale temp jest w normie)na Qoltec'a 70mm a może coś innego polecacie? i czy wentyl będzie pasować ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Freezer 64 pro będzie najlepszyklik :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Wymiana samego wentylatora przy boxie... Bedzie moze z 1*C mniej w stresie [; Sama konstrukcja radiatora bedzie hamowac nawet delte [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 Wymiana samego wentylatora przy boxie... Bedzie moze z 1*C mniej w stresie [; Sama konstrukcja radiatora bedzie hamowac nawet delte [;... dlatego najlepiej kupić Freezer'a 64 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dedee87 Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2007 (edytowane) Ok, to wiem, ale o temp Mi nie chodzi, bo jest w normie tylko o cisze //EDIT: wentyl bedzie pasować?? Edytowane 18 Czerwca 2007 przez dedee87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...