dem Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Witam. Jak w temacie. Chciałbym, aby wypowiadali się raczej ludzie, którzy mieli coś wspólnego z tymi blokami. Teoretykom, którzy widzieli te bloki tylko na obrazku, dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 (edytowane) Gflow'a malo kto mial u nas i nikt nie zajal sie takim porownaniem na serio. Gdyby byli to rownorzedni konkurenci, mysle ze na XS cos by bylo na ten temat, a tamo G-flow milcza. Tamtejsi w porownaniach rozpatruja tylko Apogee GT/GTX i FuZion ztcp. Sproboj moze tam podpytac, bo tu chyba nie dostaniesz odpowiedzi jakiej oczekujesz. Edytowane 22 Czerwca 2007 przez sobih Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 + D-Tek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 + D-TekWłaśnie zamówiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kangur Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 badnij sobie na www.shackit.pl tam sa testy D-tek i własnie najlepiej sie spisuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 badnij sobie na www.shackit.pl tam sa testy D-tek i własnie najlepiej sie spisuje Ale G-flow tam nie ma. Bloczek G-FLOW siedzi sobie u mnie w kompie i wg mnie daje radę. nie mam natomiast porównania do innych. Wg mnie zapięcie bloku jest kiepskie - takie jak w coolerach box. ostatecznie zdecydowałem się na śruby i poprzeczkę. Tutaj mogę lepiej sterować dociskiem. Pytania? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 (edytowane) Ostatnio jeden G-flow poszedl za okolo 100zł na allegro. Ciekawy bloczek jak za takie pieniadze. http://allegro.pl/item205957750_innovatek_...940_b_c_m_.html Edytowane 2 Lipca 2007 przez aerial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr1maN Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Tutaj mogę lepiej sterować dociskiem. Innovatek jako jedyny producent, przy zapinakch ma taki docisk jak zalecają AMD i Intel. Wiem to od człowieka z Inn : :D :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 a jak uzyskać ten zalecany docisk pod amd skoro mocowanie jest na śruby ? docisk jest proporcjonalny do użytego śrubokręta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 a jak uzyskać ten zalecany docisk pod amd skoro mocowanie jest na śruby ? docisk jest proporcjonalny do użytego śrubokręta :) Oczywiście, że docisk na wyczucie. Zapięcie oryginalne niestety było kiepskie pomimo tego, że prawie wyginało płytę. Jakoś docisk nie rozkładał sie równomiernie. Po zmianie mocowanie zauważyłem wyraźny spadek temperatur no i demontaż łatwiejszy. W razie czego można szybko zdjąć dla podmianki proca. Ogólnie bloczek jak dla mnie sprawuje się b.dobrze. Proc dostał 1.65V i temp były w normie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 :kijem: normalnie aż mi sie na wymioty zbiera :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 a tam to ma działać nie wyglądać chociaż płacąc tyle kasy za blok (mowie o nowce) można by wymagać normalnej zapinki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 wystarczyło by dać podkładki i już nie byłaby potrzebna ta blacha TT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) wystarczyło by dać podkładki i już nie byłaby potrzebna ta blacha TT na zapinkę kasy nie starczyło ...he he he .... żartuję. na wyglądzie i estetyce mi nie zależy. Dobrze, że nie widać pozostałeś części kompa :) Dopiero byście się na mnie wyżyli. Zestaw nie idzie na wystawę. Miałem takie coś w domu więc skorzystałem i tyle. :) Dla mnie liczą się temperatury a te są fajniusie. 1.62V, 3.6GHz i temp nie przekracza 60C. proc dostał nawet 1.66V ale niewiele to dawało. SPI dało się policzyć na 3.68 max. Edytowane 3 Lipca 2007 przez jacekcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...