BiAłY Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Nie ogladalem 2002, ale wiem ze w 2003 to zdobyl ponad 20 punktow i gral jak dawny Jordan :D. Wiec mi tu na MJ'a nie <span style="color:red;">[ciach!]</span>lic :D. A zna ktos moze takiego goscia jak Spud Webb? To byl gosc wymiatacz, 160 chyba i wygral turniech wsadow :D. A w tej chwili lubie Orlando. A z zawodnikow to: -Carter -Jordan ;) -Dr J -Spud Webb -Dominiq Wilkins -I to chyba wszystko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Biały święta racja Webb był niesamowity,jak się nie myle to miał 167cm, masz może jakieś filmiki z nim? MJ moim zdaniem głupio zrobil że wrócił, odszedł w latach swojej świetnośći a teraz psuje to co zrobił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Nie ogladalem 2002, ale wiem ze w 2003 to zdobyl ponad 20 punktow i gral jak dawny Jordan :D. Wiec mi tu na MJ'a nie <font color="#FF0000">[ciach!]</font> :D. A zna ktos moze takiego goscia jak Spud Webb? To byl gosc wymiatacz, 160 chyba i wygral turniech wsadow :D. A w tej chwili lubie Orlando. A z zawodnikow to: -Carter -Jordan ;) -Dr J -Spud Webb -Dominiq Wilkins -I to chyba wszystko :D Jordan come back, jak za dawnych lat grał w all stars. A Spud Webb, przypomne ze zdobył tytuł mistrza wsadów, wykonał przepiękne 360 stopni a 1986 roku to juz wiem dlaczego tak wysoko skaczemy :D:D:D:D a i miał 170 cm wzrostu BiAłY, ale i tak gosc wymiatał. Poamięta ktos akcje Wilkinsa co rozwalił tablice swoim wsadem 8O 8O :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 He moze Magic Jonhson (czy jakostak siepisało :) wróci do gry? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Biały święta racja Webb był niesamowity,jak się nie myle to miał 167cm, masz może jakieś filmiki z nim? MJ moim zdaniem głupio zrobil że wrócił, odszedł w latach swojej świetnośći a teraz psuje to co zrobił Pompej mam cala plytke z dawnymi akcjami :D. Najladniejsze wystawie na serva i dam wam sciagnac :D. Mam akcje 360 Webba :D i Dr J 'a akcje jak za tablica przelecial i pilke od dolu rzucil!!! Albo Jordan z lini wolnych :D, albo Wilkins :D, Albo fajne paczki Shawna Kemp'a :D, To jak chlopaki wrzucac? :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 He moze Magic Jonhson (czy jakostak siepisało :) wróci do gry? :PMozliwe, ze gralby treraz w Wizards razem MJ ale wszystko przez AIDS :(. PS: Mam tez filmik o Magicu :D. PS2: Kiedys mozna bylo sciagac filmiki z nba.com , ale sie wycwanili i trzeba zaplacic :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 od kiedy MJ odszedl nie ogladam NBA kiedys bardzo lubilem Chicago Bulls z Pippenem Jordanem Kukocem Rodmanem ... rzuty MJ w ostatnich sekundach ktore decydowaly o meczu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 To jak chlopaki wrzucac? :D. Ty się jeszcze pytasz :twisted: JASNE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 od kiedy MJ odszedl nie ogladam NBA kiedys bardzo lubilem Chicago Bulls z Pippenem Jordanem Kukocem Rodmanem ... rzuty MJ w ostatnich sekundach ktore decydowaly o meczu o tak, a pamięta ktoś "ostatni" rzut MJ'a w meczu z Utha w finale, to był totalny wypas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 od kiedy MJ odszedl nie ogladam NBA kiedys bardzo lubilem Chicago Bulls z Pippenem Jordanem Kukocem Rodmanem ... rzuty MJ w ostatnich sekundach ktore decydowaly o meczu o tak, a pamięta ktoś "ostatni" rzut MJ'a w meczu z Utha w finale, to był totalny wypas A pewnie!!!! Kto by nie pamietal :). Wtedy Billa Russela i Karla Malone'a tak wyruchal ze szkoda gadac :D. Dla tych co nie wiedza: Jordan wyrwal Malonowi pilke, pobiegl na kosz zaczol dryblowac - wyruchal Russela zwodem (Russel az sie wylorzyl :D) i Rzut troszke za linia wolnych :D. I jak myslicie wpadla? :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 te czekanie na mecz do 3 w nocy było piękne, a teraz takiego wała wywalają z koszem że szkoda gadać. P.S. korzystając z okazji to co jest z tym turniejem w NBA2k3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 te czekanie na mecz do 3 w nocy było piękne, a teraz takiego wała wywalają z koszem że szkoda gadać. P.S. korzystając z okazji to co jest z tym turniejem w NBA2k3? A nijak, bo niby tylu fanow kosza a sie nie zglaszaja :?. W fife to od razu by multum bylo a w nba to ni <span style="color:red;">[ciach!]</span>a :?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Gdzie ten serwer??? Kemp tez byl koles. Chyba najlepsze playofy to byle te gdzie Sonics grali przeciwko Bulls. Co to byly za meczyki. Pippen, MJ vs Kemp i Payton. Az milo powspominac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 BiAłY wrzucaj tylko aby Ci sie serv nie zapchał :P :P :P Dla mnie wymiata akcja Jordana z konkursów wsadów w 87' Jezu co to był za wyskok z linii rzutów wolnych. albo akcja z wsadem z dwoma piłkami do kosza wymiatary takie ze hej. Nom jeszce fajne było Cartera między nóżkami :D :D :D. Wiecej nie pamietam, ale jak tylko sobie przypomne to zapodam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Biedny Kemp - naw*** się żarcia i teraz do otyłych należy :P W NBA prawie wszystko wykonało skok o 180* - Chicago Bulls na ostatnim niedziwie się, bez Jordana i reszty cianko grją, Miami Heat - Geez to była druzyna a Tim Hardway wymiatał :D teraz na końcu są, Toronto Raptors - ey z Carterem nawet baty dostają szkoda gadać:), New Jarsey (chyba źle napisałem :D) Nets coś się stało i zaczeli wygrywać!, Philadelphi 76' było leszczowate a gdy dostali Iversona to wygrywaja:), Boston było swego czasu a teraz lepiej im idzie,Utah było dobre zleszzczyło się. Jedna druzyna pozostała caaaaały czas dobra - LA Lakers :) (Niegdyś Mineapolis Lakers:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...