Skocz do zawartości
dymy

8RDA+ --> SPDIFF & TURBO_LED

Rekomendowane odpowiedzi

AD1 - nie wiem :D

AD2 - bo turbo led (jeśli ktośto jeszcze ma w odudowie ) może teraz pełnić funkcje informacyjne - np że przyszła Ci nowa poczta lub coś ... (poważnie - tak pisze już w instrukcji do Asusa p3bf)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AD1 - nie wiem :D

AD2 - bo turbo led (jeśli ktośto jeszcze ma w odudowie ) może teraz pełnić funkcje informacyjne - np że przyszła Ci nowa poczta lub coś ... (poważnie - tak pisze już w instrukcji do Asusa p3bf)

..jajo. nabijasz sie? jest jakis soft do tego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie niebieska diodka nie chce działac na power led;zie (za niskie napięcie) a po podpięciu pod TB LED chodzi :) - masz zastosowanie - powiem że tak samo było na 8KHA+

..na zlaczce sa dwa VCC (przynajmniej na 8RDA+) podlacz sobie + do pina 1 a nie do 3 jak sugeruja w manualu - swieci znacznie jasniej - to mile ze epox pomyslal o mniej i bardziej dyskotekowych gustach uzytkownikow :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

..mam dwa pytanka do 8RDA+. wiec: czy mozna podlaczyc CDROM do pinow SPDIFF_IN na zlaczce w mbo kabelkiem do cyfrowego podlaczania napedow CD?

po co w 8RDA+ zlaczka pod Turbo LED?

1) można sam tak podłączyłem i działa

2) pozostałość po 386 gdzie był przycisk turbo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daliscie jakies rezystory przed diodami czy na pale wladowaliscie diode. Sam to chce zrobic wczoraj juz rozmontowalem przod budy. Jakie tam jest napiecie????

Bez rezystorow bo i niby po co? Wymieniaj bez obaw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...