dymy Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 ..mam dwa pytanka do 8RDA+. wiec: czy mozna podlaczyc CDROM do pinow SPDIFF_IN na zlaczce w mbo kabelkiem do cyfrowego podlaczania napedow CD? po co w 8RDA+ zlaczka pod Turbo LED? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 AD1 - nie wiem :D AD2 - bo turbo led (jeśli ktośto jeszcze ma w odudowie ) może teraz pełnić funkcje informacyjne - np że przyszła Ci nowa poczta lub coś ... (poważnie - tak pisze już w instrukcji do Asusa p3bf) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 heheh super, to ja sobie podłączę dzwonek od drzwi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 u mnie niebieska diodka nie chce działac na power led;zie (za niskie napięcie) a po podpięciu pod TB LED chodzi :) - masz zastosowanie - powiem że tak samo było na 8KHA+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 dobrze wiedzieć, bo właśnie miałem wymienić wszystkie diody w kompie na niebieskie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 AD1 - nie wiem :D AD2 - bo turbo led (jeśli ktośto jeszcze ma w odudowie ) może teraz pełnić funkcje informacyjne - np że przyszła Ci nowa poczta lub coś ... (poważnie - tak pisze już w instrukcji do Asusa p3bf) ..jajo. nabijasz sie? jest jakis soft do tego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 u mnie niebieska diodka nie chce działac na power led;zie (za niskie napięcie) a po podpięciu pod TB LED chodzi :) - masz zastosowanie - powiem że tak samo było na 8KHA+ ..na zlaczce sa dwa VCC (przynajmniej na 8RDA+) podlacz sobie + do pina 1 a nie do 3 jak sugeruja w manualu - swieci znacznie jasniej - to mile ze epox pomyslal o mniej i bardziej dyskotekowych gustach uzytkownikow :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 U mnie niebieska dioda led swieci na power led ale b. slabo. Faktycznie napiecie jest tam za male Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 ..mam dwa pytanka do 8RDA+. wiec: czy mozna podlaczyc CDROM do pinow SPDIFF_IN na zlaczce w mbo kabelkiem do cyfrowego podlaczania napedow CD? po co w 8RDA+ zlaczka pod Turbo LED? 1) można sam tak podłączyłem i działa 2) pozostałość po 386 gdzie był przycisk turbo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 U mnie niebieska dioda led swieci na power led ale b. slabo. Faktycznie napiecie jest tam za male ..przeczytaj sobie moj poprzedni post i bedzie swiecic mocniej :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 hmm.. a gdzie jest ta niebieska dioda ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Daliscie jakies rezystory przed diodami czy na pale wladowaliscie diode. Sam to chce zrobic wczoraj juz rozmontowalem przod budy. Jakie tam jest napiecie???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Daliscie jakies rezystory przed diodami czy na pale wladowaliscie diode. Sam to chce zrobic wczoraj juz rozmontowalem przod budy. Jakie tam jest napiecie???? Bez rezystorow bo i niby po co? Wymieniaj bez obaw. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Spoks dzisiaj juz beda swiecily. Hehehehehe. Jest tam chyba cos kolo 3V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...