FatAlbert Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2008 (...) Wnioski? Nigdy nie stawaj tyłem do Chaosa :lol: (...) Pozdro 600 ;] ( z validem ) :D czemu ? ;) mówi sie Pozdro 600 FSB !!!1111 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Jak u mnie był, to chciał kebaba bez surówki (ciekawe czy to się jeszcze kebab nazywa :P), potwierdzam info o wybredności konradagt w kwestii jedzenia :razz: :huh: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Szef działu Hardware najlepszego portalu w PL (wiadomo jakiego :mrgreen: )Padlem. Dzieki Konrad poprawiles mi humor na reszte dnia :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2008 Jak u mnie był, to chciał kebaba bez surówki (ciekawe czy to się jeszcze kebab nazywa :P), potwierdzam info o wybredności konradagt w kwestii jedzenia :razz: :huh: . No co ja zrobię ? :lol2: Padlem. Dzieki Konrad poprawiles mi humor na reszte dnia :-) To nie było zamierzone, ale do usług :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Najs :P Naprawdę fajny procek, na pewno selekt od Intela :wink: Wyniki naprawdę niezłe, nawet z jedną kostką RAM. Keep pushing it :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 jes boss, keep pushing to bedzie sub8 :) co to za memka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Wypasne FSB jak na X48, niektore mobacze z P45 tyle nie potrafia :D Ten 32M to WR na E84? gratz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 ryba, podobno e8400 nie jest do grubszych benchów :lol: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=197327 tak wogole to fsb ładne ;) koniecznie pokaż jakies 16m przy 2x1024 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 ryba, podobno e8400 nie jest do grubszych benchów :lol: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=197327 tak wogole to fsb ładne ;) koniecznie pokaż jakies 16m przy 2x1024 :D Niedużo mu brakło do WRa :D - fart zasyfiały [; btw. ryba - wypas wyniki ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Dlaczemu myśmy wcześniej nie mieli takiego fajnego Rampage'a :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 (edytowane) Ty to się Kondzio lepiej Asusów już nie tykaj, bo tylko psuć potrafisz !!! Ładnie rybek, szkoda że 6G nie ma [; Edytowane 5 Sierpnia 2008 przez Lanc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Narazie nie ma i nie bedzie, bo ten procek nie potrafi 6GHz na kaskadzie ;) Namawiajcie Racucha, zeby podrzucil E8500 Q807 to bedzie 6GHz :D Pablopawel organizuje melanż :wink: w sobotę i się sprawdzi te 6gie a propos czekam na 300 kilo w aqua :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 teraz dojrzałem, ryba nie starczyło pary na 300k w aquamarku ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 (edytowane) jakis problem na drodze ? ;) gx2 masz ? atakuj :D Edytowane 5 Sierpnia 2008 przez FatAlbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kean Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Narazie nie ma i nie bedzie, bo ten procek nie potrafi 6GHz na kaskadzie ;) Namawiajcie Racucha, zeby podrzucil E8500 Q807 to bedzie 6GHz :D Noooo Racuch.... podrzuć no do ryby Q807 :D Nie wiem czy widzieli, ale: 6G już nie jest takie fajne ;) http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=197146 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Widzieli już dawno dawno ;] Lanc, nie miałem żadnego ASUSa :P Tego P5B Dlx to jeszcze na oczy nawet nie widziałem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Prędzej czy później doczekamy się 7G na 45nm moim zdaniem :) Ta płyta Biostara uzyskuje coś za duże wartości FSB :) O ile mi wiadomo nie jest to jakiś ekstra wypasiony model, jak będzie cena w porządku to może to być hit - bo jak widzę płyty typu Asus Rampage Formula Super Striker Extreme Fatal1ty rev.2 to mam dość :) Teraz już się osiągi poprawiły, ale do niedawna było tak, że te najdroższe płyty wcale nie powalały, a jak były oparte o supernowoczesny chipset 680i SLI to już w ogóle :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 oj bart, mało wiesz jeszcze ;) ale to temat rybka więc nie róbmy OT. ryba wroci, to pogadamy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 ale Pedro ma fajnieszy avatar xD ogólnie wynik fajny ;) GJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Widzę, że coraz wyżej z tym vcore podjeżdżasz :D Daj już spokój biednemu procusiowi :P No i brzydkiego skrina zrobiłeś z 16M ;] Dobra, wiem, zaraz będzie lepszy [: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Pablopawel organizuje melanż :wink: w sobotę i się sprawdzi te 6gie Ln2 już sie grzeje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 W AM3 mógłbyś mieć wyższy wynik, jakbyś miał dual channel moim zdaniem, ten benchmark jest cholernie wrażliwy na procka, ale także na pamięci - czasem zmiana dzielnika + obniżenie timingów daje kilkaset punktów CPU lub więcej. Jak kręciłem kiedyś z kumplem to E6750 @ 4080MHz + 2x1GB 1020MHz 4,4,4,9 dawał wynik CPU około 22k, natomiast u mnie na E6420 @ 3936MHz, 2x1GB 1181MHz 4,4,4,4 dawało 23,5k (uniego było 8600GT, u mnie 7900GS). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RMER Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zna ktos jakis schemat, jak jest wyliczany koncowy wynik AM3? ilość FPS = liczba punktów? ;) Gratz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopawel Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 (edytowane) Ryba, spóźnione gratki za wyniki! :-D A tak BTW. Tak jakos mnie "natchło" żeby zrobić porównanie: pablopawel- E8400@5172MHz, 8800GTS 320MB- wynik w AM3: 277,943 http://img167.imageshack.us/my.php?image=aq277pb1.jpg vs. ryba- E8400@5358MHz, 9600GT- wynik w AM3: 277,248 http://rybamcz.boo.pl/zdjecia/bench/E8400/...20277%20248.jpg Lepiej taktowany procek, lepsza grafika, pamięci też lepiej, bo 5-4-4-4 u mnie bodaj CL5- a wynik jednak nie lepszy :wink: Dziś obiecuje poprawę, o ile Racuch wykombnuje jakąś grafę, właśnie wybieram się na LN2 bench. Pozdrówka Edytowane 9 Sierpnia 2008 przez pablopawel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 (edytowane) No i czujesz się pr0 rozumiem? :ploom: :lol2: Ten wynik to ja robiłem, jak dobrze pamiętam ;] Edit: A porównaj sobie wyniki z marka 01 albo 03 ;) Edytowane 9 Sierpnia 2008 przez KonradGT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Ryba, spóźnione gratki za wyniki! :-D A tak BTW. Tak jakos mnie "natchło" żeby zrobić porównanie: pablopawel- E8400@5172MHz, 8800GTS 320MB- wynik w AM3: 277,943 http://img167.imageshack.us/my.php?image=aq277pb1.jpg vs. ryba- E8400@5358MHz, 9600GT- wynik w AM3: 277,248 http://rybamcz.boo.pl/zdjecia/bench/E8400/...20277%20248.jpg Lepiej taktowany procek, lepsza grafika, pamięci też lepiej, bo 5-4-4-4 u mnie bodaj CL5- a wynik jednak nie lepszy :wink: Dziś obiecuje poprawę, o ile Racuch wykombnuje jakąś grafę, właśnie wybieram się na LN2 bench. Pozdrówka to moze ryba wklei nasz 313tys na 9600gt dzis zrobione ;] troche nam sie grafa skonczyla ... 1050(2600)/1080 czy jakos tak ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Chaos, fajnie sie Wam grafa skończyła :D pokażcie coś na zachete ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Chaos, fajnie sie Wam grafa skończyła :D pokażcie coś na zachete ;) zaraz cos moze rybek wklei .. ja juz w domu .. a u niego screeny zostaly .. tyle ze grafa doslownie sie skonczyla ;] umarlo sie jej :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 (edytowane) to ta 96gt od msi ? edit do posta niżej. fajne wyniki ;) wiem, ze uprzedziłeś ale zadam to pytanie, czy tym razem do 100k też zabrakło ? ;) no ale 99346k prawie jak 100k ;) Edytowane 9 Sierpnia 2008 przez FatAlbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2008 (edytowane) I prawie 100k w 01 na 96GT to O_O Kolesie z hwbota przebici o jakieś 7k (w 01 ofc). Coś jeszcze powiedz o skillu pablopawle :D Edytowane 9 Sierpnia 2008 przez KonradGT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...