Artuxx Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Wymienilem dzisiaj ramy na nowe bo poprzednie nie chcialy wstac na 333 MHZ no i ...................te nowe tez niechca . Pan z firmy komputerowej powiedzial ze te Epoxy (nForce) niezabardzo lubia sie z Samsungami i moga byc z nimi problemy ....no i sa. A teraz do sedna na jakie ramy wymienic te samsungi i na jakich Wy pracujecie (uzytkownicy 8RDA). Dzieki za porady. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 Ja pracuje (na razie) na SEITEC DDR333 - chodzą bez problemu na 410MHz CL2 - nestety do póki nie założę innego chłodznia na SB i NB pracuję na 183MHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 cos bzdury pan w sklepie opokiada ja mam tcb3 i no i chodzą tiptop - 6332 do 180fsb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipas Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 i po raz kolejny potwierdza sie, ze sprzedawca mowi to, co jest dla niego w danej chwili wygodne :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 znalazłem chyba rozwiąznie twojego problemu i innych posiadaczy 8rda/+ - jak ustawiłem fsb200 i częstotliwość ramu na AUTO - karetka przy starcie - ale wystarczyło przestawić częstotliwość na 100% i system wstaje - spróbuj i powiedz czy zadziałało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 27 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2003 no a jak inaczej?? aruxx dawałes inaczej niz na 100%??? auto najprawdopodobniej jak mi sie wydaje ustawia ddr na 333 wiec nie dziwota ze nie chciały chodzic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZIggy Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 sam posiadam ram taki jak jak w podpisie i niema z nim zadnych problemow, moze to kwestia ustawienia , sproboj na najwolniejszych timingach i cl2.5 ( aczkolwiek krecenie to zawsze loteria mniejsza lub wieksza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Arturxx chyba kupowalismy w tym samym stoisku/sklepie. Tez mi opowiadaja takie farmazony. Najchetniej bym oddal im te pamieci bo sie wykosztowalem 280 zl i mam gowno a nie pamieci. Za 285 sa te kingstony w sklepie tweaka ktore napewno beda duzo lepsze. Teraz kombinuje co zrobic. Ale we wtorek maja miec nowa dostawem, wiec znowu jade wymieniac. P.S. Arturxx jakbys chcial jakis konkretnych informacji to mejl/priv. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artuxx Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Wymienilem juz pamieci na Elixiry Cl2,5 i chodza bez problemu , ale i tak je pozniej sprzedam i kupie jakies Kingstony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Raptor chyba znalazles rozwiazanie ogolnie epoxow na niestandardowych szynach ale ja znalazlem wczesniej :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 ja mam tcb3 i no i chodzą tiptop - 6332 do 180fsb :lol: Chodza tiptop? Chyba tylko w BIOSie... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 Ja pracuje (na razie) na SEITEC DDR333 - chodzą bez problemu na 410MHz CL2 - nestety do póki nie założę innego chłodznia na SB i NB pracuję na 183MHz. jaki masz dokładnie model tych SEITECow bo widze ze sa naprawde niezłe ale ludzie tak najezdzali na SEITECI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 ja mam tcb3 i no i chodzą tiptop - 6332 do 180fsb :lol: Chodza tiptop? Chyba tylko w BIOSie... :lol: spróbuj a potem pisz - u mnie ida 6332 przy vdimm2.77 do 180fsb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Ja pracuje (na razie) na SEITEC DDR333 - chodzą bez problemu na 410MHz CL2 - nestety do póki nie założę innego chłodznia na SB i NB pracuję na 183MHz. jaki masz dokładnie model tych SEITECow bo widze ze sa naprawde niezłe ale ludzie tak najezdzali na SEITECI Dam dokładne oznaczenia jutro - dzisiaj jestem wyrąbany a muszę jeszcze projekt skończyć i nie chce mi się w kompie grzebać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3p3 Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Wymienilem dzisiaj ramy na nowe bo poprzednie nie chcialy wstac na 333 MHZ no i ...................te nowe tez niechca . Pan z firmy komputerowej powiedzial ze te Epoxy (nForce) niezabardzo lubia sie z Samsungami i moga byc z nimi problemy ....no i sa. A teraz do sedna na jakie ramy wymienic te samsungi i na jakich Wy pracujecie (uzytkownicy 8RDA). Dzieki za porady. Co sklep to nowe przysłowie... :-) U mnie samsungi chodzą bez zarzutu Co to za sklep? na WGE obok GUS? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 2 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2003 Zgadza sie sklep wge kolo gus. Poza tym, to chcialem powiedziec, ze nareszcie mam dobre pamiatki, wymienilem te poprzednie samsungi na dwustronne i te pokazuja klase ida na 200 mhz 2.9V 6 3 3 2, slowem elegancko. Jedyny bol to taki ze wydalem na nie 280 zl, ale nic, co sie stalo to sie nie odstanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...