HucK Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 (edytowane) Komputer będę skladał w Apollo. Nie jest to komp dla mnie. Ma być jak najtańszy... :D Na razie mam takie coś: Sempron 3000+ AM2 - 104zł Płyta główna z grafiką - ???zł (doradźcie coś, musi mieć ATA) Nagrywarka DVD - ???zł (jw.) Goodram 2x512 667mhz - 121zł Delta 350W Obudowa, dysk i reszta badziewia jest ze starego kompa (zepsuł się) Edytowane 30 Czerwca 2007 przez HucK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 cpu oki mobo Kn9 DVD Asus DRW-1608P3S OEM lub Samsung SH-183L SATA Ram weź w 1kosci 1GB póxniej moze dokupisz druga zasilacz OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 ale od kiedy kn9 ma integre grafy abit nf m2s ramy w jednej kosci reszta tak jak podane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 ups z płyta niedoczytałem tego ze ma byc z grafika sorry to moze w takim razie te płyte głowna FOXCONN MCP61SM2MA-ERS2H Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Ram będzie w 2 kościach, komputer nie będzie ruszany aż do kolejnej awarii. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 proponowałbym Foxconna z 690G , nazwy nie podam bo jest poroniona. Będę tą płytkę miał we wtorek - środę z brisbanem 3600+ i 1gb ram to zdam relację Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 no tylko brak tej regulacji V troche boli a po jakiej cenie ja zamawiales? A czemu na tych 2 kostkach tak ci zalezy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieqqq Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Nagrywarka, mysle, ze najlepiej sprawdzi sie Samsung SH-183A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 (edytowane) no tylko brak tej regulacji V troche boli a po jakiej cenie ja zamawiales? A czemu na tych 2 kostkach tak ci zalezy? 235 zł w morelach. Jakich 2 kostkach :rolleyes: ? @ Macieqqq - taką dokładnie wziąłem Edytowane 30 Czerwca 2007 przez beka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...