qba Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 producent: Traveller's Tales wydawca: Activision minimalne wymagania: Windows XP/Vista, Pentium 4 2.0GHz / Athlon 2.0GHz, 256MB RAM (1GB for Windows Vista), All NVIDIA GeForce 4 Ti 4200 64MB, All ATI Radeon 8500 64MB, 4GB wolnego miejsca na HDD, DirectX 9.0c www.transformersgame.com Gral juz w to ktos? Kolejna kicha na podstawie filmu? Bo w sumie fajnie by bylo porozwalac sie jakims robotami w miescie tak jak to widac na trailerach... :] Na screenach wyglada biednie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Ocena z IGN - 5.7 - Mediocre (mierna). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Po pierwszej misji zaczęło mnie to nudzić, ale dam jej jeszcze jedną szansę. Grafika niczym nie zachwyca. Budynki wyglądają biednie. Po transformacji w samochód jeździ się byle jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 (edytowane) 256 mb i All NVIDIA GeForce 4 Ti 4200 64MB, All ATI Radeon 8500 64MB To nie moze byc grywalne (oczywiscie chodzi mi o grafike w grze), a szkoda Pozdrawiam Edytowane 1 Lipca 2007 przez evocati Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Gra jest mizerna strasznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 (edytowane) cóż, jak zwykle.... kolejna gra na PCta znacznie gorzej wykonana od wersji x0 , czyt. ochłap Edytowane 30 Czerwca 2007 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 256 mb i All NVIDIA GeForce 4 Ti 4200 64MB, All ATI Radeon 8500 64MB To nie moze byc grywalne, a szkoda No tak. Ta gra nie może być grywalna, bo ma niskie wymagania sprzętowe. <_< Gratuluję podejścia. :? Ochłap czy nie, do indeksu dodany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 No tak. Ta gra nie może być grywalna, bo ma niskie wymagania sprzętowe. <_< Gratuluję podejścia. :? Ochłap czy nie, do indeksu dodany. Kiedys z takimi wymaganiami moze i gra mogla by byc cos warta, ale nie w tych czasach - takie jest moje zdanie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Kiedys z takimi wymaganiami moze i gra mogla by byc cos warta, ale nie w tych czasach - takie jest moje zdanie.Tylko jaki związek ma grafika z grywalnością? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 [ot] Kiedys z takimi wymaganiami moze i gra mogla by byc cos warta, ale nie w tych czasach - takie jest moje zdanie. HL2:E1 wymaga karty zgodniej z DX7. Jest gniotem. :lol: Alpha Prime wymaga FX'a/9600. Nie jest. :lol2: Naprawde poprawiles mi humor. Czekam z niecierpliwoscia na kolejne perelki. Tylko tym razem postaram sie nie parsknac kawa na klawiature. :lol: [/ot] Na screenach rewelacji nie robi. Z Waszych postow bije taki optymizm ze Shogo:M.A.D wydaje sie lepszym wyborem. Wyszly w ogole ostatnio jakies fajne mechy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Kiedys z takimi wymaganiami moze i gra mogla by byc cos warta, ale nie w tych czasach - takie jest moje zdanie. Pozdrawiam Czyli im wieksze wymagania tym lepsza gra? :huh: To juz sie nie dziwie, ze taka kiepska jest teraz optymalizacja... Ach ta dzisiejsza mlodiez. :wink: Chyba sam sprawdze, ale podejrzewam ze to cos w stylu X-Men: The Official Game (w ktora sie zle nie gralo, ale nie byla to tez zadna rewelacja). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 (edytowane) Jeżeli chodzi o mechy to mile wspominam Shogo, ehhh przyjemnie się w to grywało kiedyś, no a teraz Lost Planet może coś pokaze ;]. Co do samej gry, to apetycznie prezentuje sie na x0, a na PC? Szkoda słów :lol:. Edytowane 30 Czerwca 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Origiusz uwazaj zebys sie ta kawa nie zadlawil ;) Poprostu takie mam zdanie, jak gra wymagajaca jedynie 256 mb w tych czasach moze byc cos warta. EOT Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 lol diablo 2 wymaga pentium 2 233 i 64 ram + grafa 2mb i co ?? ma miliony graczy na całym świecie, lol dobrze rozumujesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Rav85 Poprostu takie mam zdanie, jak gra wymagajaca jedynie 256 mb w tych czasach moze byc cos warta. EOT Czytanie ze zrozumieniem :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Czytanie ze zrozumieniem :-|Czego to niby Rav85 nie zrozumiał? :blink: Gra nie jest grywalna, bo ma małe wymagania na te czasy? No bez jaj. W takim razie chyba nie ma lepszej gry od Gothica 3 nie? Sama gra... A i tak w nią nie zagram. Transformersy mnie trochę interesowały, jak jeszcze komiksy czytałem i oglądałem bajki. Są lepsze pozycje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Ale zbędna jest ta gadeczka. Gra powiewa dramatem, żenadą itp. Chodzi mi o wersję pc , bo na x360 nie patrzyłem. Co z tego , że chodzi super płynnie jak jazda samochodem przypomina jazdę sankami po śniegu ;) , textury chyba gorsze jeszcze niż w halo2 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2007 Czego to niby Rav85 nie zrozumiał? :blink: Gra nie jest grywalna, bo ma małe wymagania na te czasy? No bez jaj. W takim razie chyba nie ma lepszej gry od Gothica 3 nie? Wiadomo że chodziło mu o grafike... (co równa się większe wymagania sprzętowe). Ale widzę, że nie którzy lubią tutaj zaśmiecać wątek i łapać za słówka. Długo będziecie się jeszcze z tego brechtać? :lol: Bo to już się nudnawe trochę robi. I pomyśleć, że moderator dał się wciągnąć w tę dyskusje :P Co do Transformersów... w sumie nawet pośmigał bym sobie robotami, ale ta gierka to pewnie reklama dla filmu. I to by było na tyle, przynajmniej jeśli chodzi o wersje na Pc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Jednak ta gra to kicha straszna. Nie ze wzgledu na grafike (chociaz jest gorsza niz w Mafii), ale ze wzgledu na fatalny gameplay. Slow brak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgadzam się co do gamplaya. Ja dałem sobie spokój po 15 minutach. Taka marketingowa kicha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Prawie każda gra wzorowana na nowopowstałym filmie to shit! ;s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) Ehhh tragedia :( Ta gra zburzyla moj poglad na temat robocikow z dziecinstwa. Ta gra nie ma zadnego polotu do komiksow, i starych bajek i filmow. Ale nic, bede twardy i przejde te gre. . Zmianiam zdanie, nie gram juz w to :lol2: Edytowane 4 Lipca 2007 przez ryba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Po godzinie nie wytrzymałem... ta gra mnie dobija :lol: Szkoda tylko że wcześniej na forum nie poszukałem o niej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 ja tylko zagrałem w demko i dziwie się, że przy tak dobrym filmie jakim były Transformersy można wypuścić tak @#$%^& grę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 ja tylko zagrałem w demko i dziwie się, że przy tak dobrym filmie jakim były Transformersy można wypuścić tak @#$%^& gręDobry film powiadasz? :lol: A już chciałem sobie odpalić demko z ciekawości... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 Dobry film powiadasz? :lol: A już chciałem sobie odpalić demko z ciekawości... Film byl lepszy niz gra wiele razy. A ze ktos lubi ambitne kino i mu sie nie podobal no to trudno sie mowi :P Dla mnie wiele ambitnych filmow to kicha bo pokazuja wartosci jakich w dzisiejszym swiecie juz raczej nie zobaczymy :P A rezyserzy, ktorzy mysla, ze cos te filmy wniosa sa w wielkim bledzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Dobry film powiadasz? :lol: A już chciałem sobie odpalić demko z ciekawości... Właśnei wczorasj lookaliśmy z całą rodzinką FILM!!!!!!!!!!!!!!!1 JEDNYM SłOWEM !!!!!!!! JEST NIESAMOWITY te efekty, akcja...kurf....szczerze to nigdy takich efektów nei widziałem !!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...