sebo0demo Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) Witam Mam pytanko odnosnie pamieci Ram Zamierzam kupic w najbliższym czasie pamiec ram 2x 1gb 800Mhz i tu pojawia sie moje pytanie odnosnie markji pamieci: myslalem o GOODRAM PRO czy to dobry wybór? Mam na to około 400 zł Zamierzam troche podkrecic komputer ktorego jeszcze nie mam :-P Chodzi mnie o aby pamiec zapewniała dobre wyniki w oc Niewiem czy to istotne ale plyta głowna to bedzie z socket 775 A procek z core2duo z dobra grafika Z gory dziekuje za wszelką pomoc Edytowane 3 Lipca 2007 przez sebo0demo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 (edytowane) Goodram PRO 900, i tylko one ;) Edytowane 3 Lipca 2007 przez beka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo0demo Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Aha ile trza zabulić za tą przyjemność ? ktoś zna jeszcze jakąś dobrą markę pamięci ???? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuj Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Kingston Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo_06 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Kingstony?? Nie kręcą sie tak ładnie jak obecne Goodramy Pro na micronach D9 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Aha ile trza zabulić za tą przyjemność ? ktoś zna jeszcze jakąś dobrą markę pamięci ???? :rolleyes: Takie bardzo drogie nie są znowu ;). Widziałem na Allegro za ok. 345zł + wysyłka. I kup najlepiej te ramy. A co do innych dobrych marek pamięci to Patriot, OCZ czy Geil. Ale ja też polecam szczególnie Goodramy PRO :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
whiz Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Ja polecam serię OCZ Reaper. Sam kupiłem PC2-8500 i ciągną nawet do 1280MHz, ale niewiele gorsze są PC2-6400. Cenowo moje to już 550zł, ale te tańsze wyhaczysz za ok 400zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellon Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Kup Goodram'y, daj zarobić Pani Agnieszce* *na na jakimś portalu, w którym opisana była wizyta w fabryce Goodram jest napisane, że większość dziewczyn na kontroli jakości ma na imię Agnieszka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo_06 Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 Ewentualnie OCZ Platinum 2x1GB 800MHz CL4 za 339zł na esc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicu Opublikowano 3 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2007 moja propozycja to A-data: http://www.allegro.pl/item211168349_a_data...me_edition.html prawdopodobnie na micronach d9gmh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) moja propozycja to A-data: http://www.allegro.pl/item211168349_a_data...me_edition.html prawdopodobnie na micronach d9gmh Chyba nie do końca http://www.forumdeluxx.de/forum/showthread.php?t=250882#ki musi być + jeżeli się mylę niech ktoś poprawi Edytowane 4 Lipca 2007 przez aldam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Ja bym jednak polecam Goodramy Pro ;] Porządne memki :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 Ja bym jednak polecam Goodramy Pro ;] Porządne memki :-PZa tą cenę to najlepsza opcja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicu Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2007 (edytowane) no co do tego plusa to na pudelko jest plus :) Edytowane 4 Lipca 2007 przez kicu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Talen Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Ja bym jednak polecam Goodramy Pro ;] Porządne memki :-PW niemczech i stanach na nie klna przy podkrecania a wy je polecacie? Smieszne :) Pamiatki tylko i wylacznie te: OCZ CL4 800 MHz wychaczysz do 400 zeta Zajefanie sie podkrecaja i sa o wiele lepsze od polskiego shitu...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Zajrzyj sobie do wynikow jakie GR Pro osiagaja :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Zajrzyj sobie do wynikow jakie GR Pro osiagaja :?Daj spokuj to i tak nic nie da. dla Talen-a tylko ocz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 mam ten sam problem, memki 2gb do ok 400zł http://znak.pl/index.php?prid=DDR2dual1024900Goo%20Pro%20C5 czy ocz platinum czy jeszcze coś innego??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daamain Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 mam ten sam problem, memki 2gb do ok 400zł http://znak.pl/index.php?prid=DDR2dual1024900Goo%20Pro%20C5 czy ocz platinum czy jeszcze coś innego??? Łap Goodramy, zdecydowanie :) Talen dostal bana więc nie wpadnie tu zaraz niczym ludek z onetu ("U nas w USA to jest nie do pomyslenia!") krzycząc że Goodram to syf i OCZ zjada wszystko. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 Weź Goodram PRO. Są na prawdę dobre i udane :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2007 ok thx, niedługo będę miał nowego kompa (~2tyg) to zobaczymy jak to ustrojstwo sie kręci, czyli ten model co podałem w linku to jest właśnie to o czym mówicie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...