shakur_45 Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 no wlasnie za 30 zl moge kupic sb 128 oplca sie ?? mam go teraz w kompie i szukam jakis najlepszych sterow, moze ktos zna takie :)))))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Ja Ci sprzedam SB Vibra 128 za 25 :D A jak za 128 to 30zl raczej normalna cena, ale moze byc poszukal SB Live 1024 za jakies 50 - 60 zl ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Jeśli chodzi o samego SB128 to niezła karta /sam mam i jestem zadowolony/. Cena też raczej opłacalna. Jeśli nie jesteś muzykiem amatore, a na kompie grasz i słuchasz mp3 to powinno spokojnie wystarczyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Zul Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Ja tez mam SB 128 i jestem zadowolony co do sterow to zalezy jaki masz system ja pracuje na win2k i pracuje na oficjalnych sterach creativa. Jesli ktos zna jakies lepsze to prosze o linka. Pozdrawiam Stachu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 jak jestes kleptomanem to bierz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Ja jakis czas temu mialem do wyboru SB 128 i SB AWE64 Gold - wzialem AWE64 i nie zaluje to jest dopiero karta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Ja jakis czas temu mialem do wyboru SB 128 i SB AWE64 Gold - wzialem AWE64 i nie zaluje to jest dopiero karta :)Ciekawe w co sobie ją wsadzisz jak kupisz nową płytę... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Ja jakis czas temu mialem do wyboru SB 128 i SB AWE64 Gold - wzialem AWE64 i nie zaluje to jest dopiero karta :)Ciekawe w co sobie ją wsadzisz jak kupisz nową płytę... Heh - nawet na to jest sposob - bo widzialem cos takiego jak przejsciowka PCI ==>ISA choc to by juz wlasciwie nie mialo sensu bo chyba lepiej jest kupic nowa karte lub MoBo ze zintegrowanym dzwiekiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 Ja bym ci polecił jakąś dzwiękówkę na cmi 8738 (6 kanałów) moim zdaniem najlebsza k.dźwiękowa do 50zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 28 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2003 ja uzywam sb 128 od kilku lat i niemialem z ta karta zadnych problemow :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 ja uzywam sb 128 od kilku lat i niemialem z ta karta zadnych problemow :) Popieram :wink: Karta jest Wypas jesli nie jest sie audiofilem 8) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 ja na takowej jechalem na std z windy i bylo good ale moj sluch to nie jest specjalnie wyszukany wynalazek :/ no ale roznice pomiedzy tym a 5.1 slysze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 ja uzywam sb 128 od kilku lat i niemialem z ta karta zadnych problemow :) Popieram :wink: Karta jest Wypas jesli nie jest sie audiofilem 8) :wink: chciales chyba napisac... jesli jestes lekko gluchy to 128 jest w sam raz ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 nie przesadzajmy - jak projektowano 128 to o 5.1 w kompie sie nikomu nie snilo - pozatym na komputerowych glosniczkach za 50zl chcialbym widziec jak delektujeszsie jakoscia live'a :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 no co ty opowiadasz... SB 128 jest stosunkowo nowa karta... a liva uzywam od 98 roku.. oczywiscie nie tego co teraz... wczesniej mialem awe32 i dzwiek na niej byl o niebo lepszy od sb128... sb128 to tani gniot, szumy i trzaski, slaba dynamika dzwieku... ot co ;-) ... aa i nie mam glosniczkow za 50 zloty i kilka lat mialem kompa podlaczonego do dobrej klasy wzamcniacza z duzymi glosnikami wiec wiem o czym pisze ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 wiem ze na takim sprzecie lychac roznice :) ale la kogos kto np nie ma kasy na wieze albo miejsca na porzadne glosniki (takie przypadki tez spotkalem) karta jest caliem fajna - a porownywaniejej z awe32 czy livem to troche nie fair - te karty bylu projektowane jako sprzet dla bardziej wymagajacych no ale co czlowiek to opinia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krabol Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 czy ktos moglby mi przeslac na maila stery do sb 128 z gory thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 a do jakiego sysa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...