Skocz do zawartości
shakur_45

SB 128 wejdz i zobacz :P

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chodzi o samego SB128 to niezła karta /sam mam i jestem zadowolony/. Cena też raczej opłacalna. Jeśli nie jesteś muzykiem amatore, a na kompie grasz i słuchasz mp3 to powinno spokojnie wystarczyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jakis czas temu mialem do wyboru SB 128 i SB AWE64 Gold - wzialem AWE64 i nie zaluje to jest dopiero karta :)

Ciekawe w co sobie ją wsadzisz jak kupisz nową płytę...

Heh - nawet na to jest sposob - bo widzialem cos takiego jak przejsciowka PCI ==>ISA choc to by juz wlasciwie nie mialo sensu bo chyba lepiej jest kupic nowa karte lub MoBo ze zintegrowanym dzwiekiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja uzywam sb 128 od kilku lat i niemialem z ta karta zadnych problemow  :)

Popieram :wink: Karta jest Wypas jesli nie jest sie audiofilem 8) :wink:

chciales chyba napisac... jesli jestes lekko gluchy to 128 jest w sam raz ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no co ty opowiadasz... SB 128 jest stosunkowo nowa karta... a liva uzywam od 98 roku.. oczywiscie nie tego co teraz... wczesniej mialem awe32 i dzwiek na niej byl o niebo lepszy od sb128... sb128 to tani gniot, szumy i trzaski, slaba dynamika dzwieku... ot co ;-) ... aa i nie mam glosniczkow za 50 zloty i kilka lat mialem kompa podlaczonego do dobrej klasy wzamcniacza z duzymi glosnikami wiec wiem o czym pisze ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiem ze na takim sprzecie lychac roznice :) ale la kogos kto np nie ma kasy na wieze albo miejsca na porzadne glosniki (takie przypadki tez spotkalem) karta jest caliem fajna - a porownywaniejej z awe32 czy livem to troche nie fair - te karty bylu projektowane jako sprzet dla bardziej wymagajacych

no ale co czlowiek to opinia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...