Miszcz GamePada Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Stworzyłem ten temat w celu znalezieniu gier na Pada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterAdi Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) Jest ich naprawde duzo np kilka z nich : Virtua Tenis- wszystkie czesci. Top Spin wszytkie czesci. Test Drive Unilimited. Tomb Raider Aniversary. Colin DIRT. Lost Planet chciaz dziwnie sie gra wole myszka:-) P.E.S wszystkie czesci FiFa GTA NFS MW,Carbon. Spider Man 3 To tak w skrocie:-) W te gierki akurat na padzie gra sie bardzo przyjemnie. ;-) Edytowane 7 Lipca 2007 przez MasterAdi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 rayman :plum: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) Prince of Persia trylogia Wszystkie Tony Hawki i inni extrem'isci :P moze byc i KotOR :P Devil May Cry 3 Edytowane 7 Lipca 2007 przez Szela Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinz90 Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) Resident Evil 4 Silent Hill 2 Tony Hawk - wszystkie części Flatout 2 Driver Parallel Lines i ogólnie 99% konwersji z konsol Edytowane 7 Lipca 2007 przez marcinz90 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweł.s Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Onimusha ;) bo chyba była na PC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Ogólnie to chyba prawie kazda gra jest na pada więc po co wymieniać tytuły ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) O dzizas, co za temat... BTW jakim prawem nazywasz sie Miszczem GamePada, skoro nawet nie wiesz w co na tym grac? Jednym slowem glupi topic, niedlugo ludzie zaczna sie pytac o gry na klawiature. Edytowane 7 Lipca 2007 przez thuGG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszcz GamePada Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 (edytowane) Bardzo przepraszam jeżeli cie uraziłem, :sad: nie miałem takiego zamiaru A czy znacie jakieś gry na GamePada w które można grać w korporacje. :? :? :? Edytowane 8 Lipca 2007 przez Miszcz GamePada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 ^^ chyba kooperacje ^^ Kup se pan PS2 i będziesz miał każdą gre na pada. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 A może ma konsole i pyta co w by ew. mógł pograć na niej? :lol: Mam widelec, nie mam pojęcia co mogę nim zjeść, pomożecie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Mam widelec, nie mam pojęcia co mogę nim zjeść, pomożecie?wszystko oprócz kurczaka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...