Michal999 Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 GRA JEST TROSZKE MARNA :? Nie wiemjak zmienic na mnualną skrzynie biegów i drugi problem to to ze słup t powazna przeszkoda!! :) Proponuje nacisnąć G jak GEAR :) O dzieki!! :) Spróbuję zagrać w to jeszcze raz!! :> ja jush zagralem teraz to fajnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 25 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2003 Neo albo jak w kilka sek do setki dochodzi wyniki sa podobne do ferarii :D [naprawde] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 http://www.gamershell.com/download_8937.shtml obciach na cały Świat :angry: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 "2 Fast Driver" - Buhahaha.... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Dlaczego tylko painkiller jest jedyna polska gra ktorej nie trzeba sie wstydzic. (A zapomnialbym Xpand rally i chrome zle nie sa) reszty nie pamietam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Chrome Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 ale żeby sie wybić w świat z takim "czymś" to też jest sztuka ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 O kur... :blink: ['] Ja chce neony, manieczki, wing commandery, siateXy, jaaazdaaa !... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Straszna tandeta, nieawarto nawet ściągać full wersji :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Dłużej ściągałem tą gierce (transfer bodaj 200kb/s) a niżeli w nią grałem... Skończyłem właściwie na uruchomieniu gdy zobaczyłem samo zawieszenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 :lol: ta gra jest cool :lol: ta muza ten klimat al'a Polski NFSU :lol: i jeszcze efekt ogłuszenia/oszołomienia podczas przekraczania bariery dźwieku - tzn. 120 km/h (a może to error :lol: :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 model malucha jest ładnie zrobiony...dość ładnie w 2 fast driver Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...