Rolex Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Witam, mam zamiar kupić taki config: - Athlon 64 X2 3600+ - jakąś dobrą płytke - Radeon'a X1950GT - 1GB ramu na jednej kości -1 dysk, 1 nagrywara i tu budzą sie moje wątpliwości. Kupiłem ostatnio zasilacz do starego kompa(wybrałem oszczędność), wybór padł na takie coś. Pytanie brzmi czy pociągnie on ten sprzęt, prosze nie proponować lepszych zasilaczy bo jaki udźwignie na 100% to wiem. Zasilacz ten jest wyjściem chwilowym i w miare przypływu gotówki zostanie wymieniony. Pozdrawiam Rolex :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Delta albo Fortron z allegro będzie lepszym wyborem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-MIKI- Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Miałem zasilacz fella - jakoś mi się niespodobał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Currtis Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Feel III podobno jakościowo jest już nieco lepszy, chociaż to nadal nie jest szczyt jakości. Dodatkowo o ile się nie mylę Modecom zaczął zwracać pieniądze za resztę sprzętu, o ile zasilacz spowoduje spalenie podzespołów. Początkowo powinien uciągnąć, jednak na dłuższą metę nadal bym nie ryzykował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Feel III podobno jakościowo jest już nieco lepszy, chociaż to nadal nie jest szczyt jakości. Dodatkowo o ile się nie mylę Modecom zaczął zwracać pieniądze za resztę sprzętu, o ile zasilacz spowoduje spalenie podzespołów. Początkowo powinien uciągnąć, jednak na dłuższą metę nadal bym nie ryzykował.Wow - nieźle. Nie wiesz jak to jest w innych firmach - np. Seasonic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 Wątpie aczkolwiek nie słyszałem żeby SeaSonic przy padzie pociągnął za sobą coś jeszcze ... Te lepsze zasilacze maja tyle zabezpieczeń że w najgorszym wypadku umiera tylko zasiłka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 ... i ewentualnie dane z dysku, ale to w wyniku zaniku napięcia przy zapisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...