Nerevar Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Szukałem ale nic nie znalazłem, sprawa w partition-magic wygląda tak : Wyciełem po kawałku z 2 partycji i teraz chciałbym z tego zrobić jedną 20 gb partycje (do visty dla zabawy, ale jak ? ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Hmmm... przesunac partycje E: o ten kawalek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 jak to zrobić ? :) bo prawde mówiąc pierwszy raz bawie się w takie kombinowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Kliknąc na partycje prawym przyciskiem i wybrac odpowiednią opcje z menu, a nastepnie przesunąc w lewo blok reprezentujący partycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Aaa no tak :) dzięki wielkie. Ehh niby takie proste a jakoś nie mogłem na to wpaść (choć tym samym sposobem odłączałem wolne miejsce od nich) :P w każdym razie EOT można zamykać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...