Zajdzik Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 przeszukałem ręcznie (nie wiedzie czemu wyszukiwarka coś szwankowała) trochę stron w tym dziale ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanko, jeżeli było to sorki ale przez wyszukiwarkę nie szło nic znaleźć :( . a mianowicie poszukuje jakiegoś programu dzięki któremu będę mógł w pełni kontrolować drugiego kompa w domu (sieć lan) siedząc przy tym pierwszym bo nie raz mi się zdarzyło że to chciałem luknąć ile miejsca jest na drugim kompie czy coś tam odpalić czy też coś zdziałać w samym systemie ale przez to że komp jest piętro wyżej to muszę łazić czasami tam i z powrotem a jest to uciążliwe. Więc czy istnieje jakiś w miarę prosty w obsłudze program którym mógł bym kontrolować w pełni drugiego kompa siedząc przy pierwszym? np. okienko z obrazem wyświetlanym na drugim kompie czy coś w tym stylu lub po prostu możliwość korzystania i odpalania wszystkiego na tamtym kompie a wyświetlania na moim jednym słowem zdalna kontrola kompa :) z góry thx za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 Zdalny pulpit wbudowany w windows lub VNC... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajdzik Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 wielkie thx właśnie o takim programie myślałem :) o tym pulpicie z windy wiedziałem ale za dużo z nim problemów z rozłączaniem użytkowników itp a ten VNC jest zajebisty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 A który, bo jest ich sporo. VNC to jedynie (wg wikipedii)...(ang. Virtual Network Computing) - system przekazywania obrazu z wirtualnego, bądź fizycznego środowiska graficznego. ... VNC Sam polecam coś z tego... TightVNC, UltraVNC, Real VNC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2007 radmin [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 radmin [; Dokladnie. v3 jest bardzo ciekawa.. posiada nawet opcje rozmow glosowych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...