Gość Kaaban Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Pamiętam ale co Wam szkodzi rzucić okiem i zaproponować jakąś porę, mi pasuje ten 13:35 :)za wcześnie 8O Nie - po prostu wygodniej jest uprawiać sex na tylnej kanapie w samochodzie w normalnej temp, niż w pkp. Czy ja wiem... Wyeksmituję moją ferajnę na korytarz, mam wtedy cały przedział dla siebie i na pewno będzie lepiej niż w samochodzie na kanapie 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 ale tak sam ze soba, czy z kanapa 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 za wcześnie 8ONajwyżej sam wrócę :) Zjazd sie kończy chyba koło 14 o ile sie nie mylę 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) Najwyżej sam wrócę ;) Zjazd sie kończy chyba koło 14 o ile sie nie mylę 8ODobra kibolu nic Ci się nie stanie jak nie pójdziesz na jeden mecz, Ty i tak tam chodzisz tylko na rozróby :) Sam? 8O btw. bądź jutro ok 17-20 na gg to się ustawimy co do piątku! Od 20 już mnie nie ma, idę na trening % przed gda :D Edytowane 25 Lipca 2007 przez Kaaban Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 btw. bądź jutro ok 17-20 na gg to się ustawimy co do piątku! Od 20 już mnie nie ma, idę na trening % przed gda 8OMoże być ciężko, będę nieosiągalny niestety. Jak ustalicie to zostawcie mi wiadomość na gadu, tu albo na pw, dzięki bardzo :) Co do rozrób-kurde no, rozgryzł mnie 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Dobra Miszcze spotykamy sie jutro. Jak ktos ma akumulatorki 4 to niech wezmie. Ja wezme aparat ale moje akumulatory to chinski syf i juz trzymaja jak by chcialy a nie mogly. nie wiem czy uda mi sie cos kupic do jutra tymbardzije ze trzeba cos spakowac jeszcze :) Jakiegos browara moze strzelimy w pociagu jak jakies dewotki sie do nas nie dosiada. Kaaban zebys sie nie glowil - pije Calsberga zimnego 8O wiesz co kupic. N o i moze ktos by rezerweacje tej speluny potweierdzil. Co do powrotu to ja wracam wczesniej o ktorej to jeszcze nie wiem, musze zobaczyc. oki Gl&hf 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Widzę, że preferujesz to co ja 8O Teraz głowie się nad ilością 8O btw. nie możesz kupić baterii? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Niestety na bateriach typu super ultra hiper extra power 200% more life na ktorych kroliki w reklamie Duracella moga sie gzic przez cala noc - moj nedzny aparat zrobi z 40-50 zdjec. Canon juz stary i taki skurkowaniec zarloczny 8O no ale wezme ladowarke zawsze cos porpstrykam 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 A to akumlatorkow juz nie sprzedaja? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Ja chcę: królewskie, warkę i/lub żywca ;) Kolejność alfabetyczna :D BTW: Przychodzę z drugą połówką :) 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 BTW: Przychodzę z drugą połówką :) 8O 8O ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 http://www.bols.pl/pl/G/prod/new/wodki/nia.../niagara_05.jpg ? Alkoholikom jedno w głowie 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) Ja chcę: królewskie, warkę i/lub żywca :D Kolejność alfabetyczna :D BTW: Przychodzę z drugą połówką :) 8O 8O Dobra dobra, Ty jesteś ze mną najmłodszy to też musisz się dorzucać do ekwipunku :D A jak przychodzisz z dziewczyną (A może jednak wódką?) to raczej nici z naszej wspólnej wyprawy do tego twojego sklepu ;) i co teraz? :D Edytowane 26 Lipca 2007 przez Kaaban Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Dobra dobra, Ty jesteś ze mną najmłodszy to też musisz się dorzucać do ekwipunku 8O A jak przychodzisz z dziewczyną (A może jednak wódką?) to raczej nici z naszej wspólnej wyprawy do tego twojego sklepu 8O i co teraz? :)Dziewczyną ale ten sklep (albo stacja BP) mam pod blokiem i po drodzę mogę zakupić po browarze dla każdego ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Trzymamy za slowo ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Trzymamy za slowo ;]A może byś łaskawie napisał jaki 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 zimny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ciach!]a jak wam idzie pakowanie? ja to jestem w tycg sprawach beztalencie kompletne albo wezme za duzo albo nie wezme tego co trzeba 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) zimny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ciach!]a jak wam idzie pakowanie? ja to jestem w tycg sprawach beztalencie kompletne albo wezme za duzo albo nie wezme tego co trzeba :) Tobie to widziałem że calsberg 8O Pakowanie-musze wrzucić to tylko do plecaka ale mi sie nie chce 8O Może wezmę torbę taką dużą [; Edytowane 26 Lipca 2007 przez Grzechu_1990 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 27 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2007 A ja jestem zajebisty, dopiero wróciłem i będę się pakował 8O biorę dwa plecaki, na co mi tora duża na 2 dni 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...