metal Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 ... temp. proc'a spadła o 10oc !!! yyy... przedz wlanięcie bios'a 1016 miałem 1015 i temp. wynosiła 51oc! walnołem bios 1016 patrze na temp. w biosie ??? 40oc !!! hymmm... patrze w asus probe w winXP też 40oc !!! ghyhyhy... czy ktoś mnie robi w <span style="color:red;">[ciach!]</span>a czy to prawda ?! ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 albo asus Cię robił (z poprzednim bios-em) albo robi Cię teraz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 ja po zmianie z 1014 na 1016 nie odczułem żadnych różnic w temp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 poprzednia za wysoka ,a nowa za niska najlepiej se srednia policz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 fakt .. mi teztempy spadly o 8C po zmianie biosu. chyba te nowsze sa bardziej 'prawdziwe' ;] nie kozystaj z ASUS PROBE - ten szyt nie pokaze ci temperatur <40C ! lepiej MBM ale to juz bylo .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 1 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2003 asus robil w jajo wczesniej - w letnie upaly , kiedy mialem wiatrak WBK 38 GLOBAL WIN (glosny syf) tempy potrafily dochodzic do 60C (dioda CPU do 70) wiec balem sie MBM ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2003 hmm to z tą temp. proca to chyba prawda bo jak dotknołem radiatora to jest hmm.. ciepły, ale niezabardzo więc chyba mam jednak te 40oc hehehe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...