mechl!n Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Finalna wersja ślimaka: Boki bloku zeszlifowane do lutowania/klejenia. Później test szczelności, szlifowanko i polerowanko. Testy wydajności pewnie w weekend. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 mechl!n - gdzie znalazłeś takie fajne króćce? Znajomy znajomego mi wytoczył :D Fajne, a moze ktos takie w sklepie widzial? Beda mi potrzebne takie na 12mm wezyki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 mechl!n - gdzie znalazłeś takie fajne króćce? Znajomy znajomego mi wytoczył :D Fajne, a moze ktos takie w sklepie widzial? Beda mi potrzebne takie na 12mm wezyki :) też właśnie potrzebowałbym na węze 12mm. niestety straszna bieda w sklepach instalacyjnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 takie króćce kupiłem w sklepie (na który powoływałem się już wieeele razy :P ) z elektronarzędziami - sekcja z sprężarkami i kompresorami - krócce śr. zew ~12mm, wew. 10 mm, mosiężne, po 6,50 PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...