kurniczek Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Niedawno kupilem mysz MT1020 i jak przesuwam mysz np. po lini prostej to kursor "podskakuje", idzie w innym kierunku. Da sie cos z tym zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 co masz na myśli nie dawno. Instalowałeś jakieś sterowniki?? A może ktoś Ci zrobił psikusa i zainstalował nie dawno taki program który to powoduje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurniczek Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Na opakowaniu jest napisane, ze wystarcza sterowniki ktore sa w windowsie. co masz na myśli nie dawno.2 dni temu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 I masz XP? Czy jest bezprzewodowa, jeżeli tak, to może baterie są słabe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurniczek Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 xp pro, optyczna przewodowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Wyprobuj na innych powierzchniach na poczatek... A pozniej zastanow sie czemu inni ludzie kupuje Logitech'a, A4Tech, Microsoft, Razera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurniczek Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 (edytowane) Wydawalo mi sie, ze media tech jest dobra firma, a poza tym moja poprzednia myszka to microsoft intellimouse explorer 4.0a (150zl) ktora a zreszta wystarczy poczytac komentarze... http://sklep.benchmark.pl/pelny_11978.html wiec nie mialem zamiaru wydawac kolejne 150zl na niby dobra myszke Edytowane 24 Lipca 2007 przez kurniczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 Nigdy dla mnie tej firmy sprzęt nie był dobry,zawsze się szybko psół, nawet dvd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurniczek Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Mysz na blacie od biurka spisuje sie doskonale czyli problemem byla podkladka pod mysz. Jaka mam kupic podkladke zeby nie bylo takich akcji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) Wydawalo mi sie, ze media tech jest dobra firma,Nawet najdroższe modele .... czegokolwiek ... tej firmy to totalny shit i stosunek cena/jakość jest tragiczny. ps. jak wyżej kolega napisał psuje się, bardzo nie trwały sprzęt ... pierwszy przycisk w klawiaturze siadł mi po kilku miesiącach ... a miałem tańsze byle klawiatury przez kilka lat i wytrzymywały cały okres w stanie idealnym więc media-tech to jakiś dowcip producenta żerującego na kupujących przez sprzedaż marnych wyrobów Edytowane 25 Lipca 2007 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Wina może leżeć po stronie podkładki np. takich chropowatych na piance, materiałowe są bardzo dobre też na piance Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 kurniczek Jednokolorowa, plastikowa, gladka. Bo do tego kupowanie QcK to kpina ze Steel [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...